Επίθεση με βιτριόλι
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Σε θερμό μετέφερε το βιτριόλι η "μαυροφορεμένη"

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ αύριο Τετάρτη (3/6), σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα απαντήσει και η τρίτη εταιρεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από εκεί και πέρα ξεκινάει η πιο ουσιαστική ανάλυση και έρευνα των αστυνομικών καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα δεδομένα. Ο όγκος των δεδομένων είναι πολύ μεγάλος ενώ οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης λένε ότι θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες για να έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα. Και αυτό διότι όταν η «μαυροφορεμένη γυναίκα» έφυγε από το σημείο της επίθεσης έκανε ένα και μόνο τηλέφωνο, καθώς κάλεσε ταξί για να την μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι ο τρόπος μεταφοράς του καυστικού υγρού. Όπως διαπιστώθηκε η μεταφορά του έγινε μέσα σε ένα θερμός. Από την πρώτη στιγμή η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η «μαυροφορεμένη γυναίκα» της έριξε μόνο μία φορά και ότι όλο το υγρό έπεσε πάνω στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με αξιωματικό που συμμετέχει στην έρευνα η «μαυροφορεμένη γυναίκα» είχε προσέξει πολύ καλά να μην τραυματιστεί και η ίδια. Αύριο Τετάρτη η γυναίκα θα εισαχθεί και πάλι στο χειρουργείο για να εισαχθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν να της μιλήσουν και να πάρουν κατάθεση.

https://youtu.be/vXNl7Y_4r8s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ