Κοινωνία

Επιβάτες στη Λαμία: "Ποιος κορονοϊός; Όλα είναι συνωμοσίες"

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι οδηγοί των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας, οι οποίοι έχουν να διηγηθούν πολλά περίεργα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια περίπτωση είναι αυτή... Το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες και έπρεπε να ξεκινήσει για τον προορισμό του. Όμως, αυτό δεν έγινε γιατί είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο, από αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στη Λαμία και σε άλλες πόλεις με εκείνους που δεν πειθαρχούν στα μέτρα και τις οδηγίες. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

 

Στο συγκεκριμένο αστικό ήταν τρεις επιβάτες χωρίς μάσκα. Όταν ο οδηγός τους είπε να φορέσουν μάσκες ή να κατέβουν, κάποιοι από αυτούς του επιτέθηκαν φραστικά και τον απείλησαν. Έτσι, ο οδηγός αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο ένας επιβάτης συμμορφώθηκε, ενώ από τους δυο ανήλικους Ρομά που δεν φορούσαν μάσκα, οι αστυνομικοί ζήτησαν να κατέβουν από το αστικό και να τους ακολουθήσουν.

«Ποιος κορονοϊός; Όλα είναι συνωμοσίες»

Μάλιστα, είναι και κάποιοι επιβάτες, οι οποίοι μάλιστα όταν οδηγός τους κάνει σύσταση ή παρατήρηση, δίνουν «αποστομωτικές» απαντήσεις σε έντονο ύφος.

«Γιατί να βάλω μάσκα; Πιστεύεις ότι υπάρχει κορονοϊός. Όλα είναι συνωμοσίες, μην τα πιστεύεις....», είναι μερικές από τις συχνές ατάκες που ακούνε οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων.

«Θέλουν να μας φυτέψουν τα τσιπάκια, να μας φακελώσουν. Όλα είναι ψέματα. Ξυπνήστε....», λένε και στους άλλους «ψεκασμένους» -όπως τους χαρακτηρίζουν- επιβάτες, που περιμένουν υπομονετικά με τη μάσκα τους για να ξεκινήσει το λεωφορείο και να πάνε στον προορισμό τους.

Δείτε εικόνες από το σημερινό επεισόδιο στην πλατεία Πάρκου, που τελικά έφυγε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών:

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ