Κοινωνία

Η εξήγηση του Χαρδαλιά για την απαγόρευση μουσικής στις πλαζ

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης σχετικά με τον κορονοϊό από το υπουργείο Υγείας.

«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τα μεγάφωνα στις εκκλησίες για τη μετάδοση των Λειτουργιών. Η λογική που ανοίξαμε τις παραλίες είναι για να αποφύγουμε φαινόμενα συνωστισμού και συγχρωτισμού στις ανοργάνωτες παραλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα πάρτι που θα δώσουν λάθος μήνυμα. Ερχόμαστε να καλύψουμε την ανάγκη που προέκυψε από το συνωστισμό στις μη οργανωμένες παραλίες. Το αλκοόλ σε συνδυασμό με τη μουσική, λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα και μπορεί να επιφέρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δεν βοηθούν στην τήρηση των μέτρων», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χατζηγεωργίου σχολίασε τη διαφορετική άποψη που υπήρχε από μέλος της επιτροπής του ΕΟΔΥ σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. «Στην επιτροπή υπάρχουν συζητήσεις γνώμες και ο καθένας έχει την άποψή του. Και δεν μπορούν να συμβαδίζουν όλες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...