πολεμικά όπλα βοσκού
Κοινωνία

Θεσπρωτία: Με βαρύ πολεμικό οπλισμό συνελήφθη 26χρονος βοσκός

Πρόκειται για τρία καλάσνικοφ, ξιφολόγχες, ένα πολεμικό όπλο Mauser, γεμιστήρες και πλήθος πολεμικών φυσιγγίων, τα οποία είχε στο σπίτι του ένας 26χρονος βοσκός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί της Τρίτης (05/05), στο χωριό Άγιοι Πάντες, του Νομού Θεσπρωτίας, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου βρέθηκε το οπλοστάσιο. Τα πολεμικά όπλα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

πολεμικά όπλα βοσκού
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...