ψυχική υγεία
Κοινωνία

Κορονοϊός: Έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των Ελλήνων

Πανελλαδική έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών, διεξάγει το Εργαστήριο Θετικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας (Ε.Ε.ΘΕ.ΨΥ).

Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης μελέτης, με τίτλο «Θετική Ψυχολογία και COVID-19», είναι ότι στοχεύει να διερευνήσει τα θετικά συναισθήματα των ανθρώπων, την ώρα που η πανδημία της νόσου COVID-19 βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας και παγκοσμίως.Η Θετική Ψυχολογία είναι κλάδος της ψυχολογίας ο οποίος ασχολείται με την προαγωγή της ευζωίας και της ευημερίας και ασχολείται με το τι βοηθά τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι.

Η συμμετοχή στην έρευνα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας. Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...