κορωνοϊός
Κοινωνία

Μακραίνει η λίστα: Άλλοι 5 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Μακραίνει η μακάβρια λίστα του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις ακόμη συμπολίτες μας. Παράλληλα, φαίνεται πως ο ιός παρουσιάζει μια πιο επιθετική πορεία στην περιοχή του Εχίνου απ' ότι στην υπόλοιπη επικράτεια, με τα κρούσματα να αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς.

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, αυξάνοντας στους 35 τους νεκρούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους: έναν άνδρα 65 ετών στο Νοσοκομείο Σωτηρία, έναν ακόμη άνδρα 65 χρόνων στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έναν 77χρονο από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ένας 40χρονος που νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...