βουλγαρος βιαστης ως δρακος της αθηνας
Κοινωνία

Ο "δράκος της Αθήνας" με τα... χίλια "πρόσωπα" - Ψάχνουν τα πραγματικά στοιχεία του 40χρονου

Το μυστήριο με την πραγματική ταυτότητα του 40χρονου Βούλγαρου “δράκου” με τα πολλά ονόματα καλούνται να λύσουν οι αρχές της γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για τον 40χρονο  ο οποίος μαζί μ έναν ακόμη ομοεθνή του, είχαν μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας την ζωή ανυπεράσπιστων αλλοδαπών γυναικών σε σωστό εφιάλτη.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το “κουβάρι”
Σύμφωνα με το σχέδιο δράσης τους οι αδίστακτοι κακοποιοί, παγίδευαν εκδιδόμενες αλλοδαπές -και όχι μόνο-, τις οποίες αφού πρώτα βίαζαν στη συνέχεια τις σακάτευαν στο ξύλο και τις λήστευαν.

Από τις 5 Ιανουαρίου 2020, οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν πως ο 40χρονος Βούλγαρος είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν με την παράνομη δράση του και με τα τα τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα που χρησιμοποιούσε.

Ψάχνουν να βρουν το… πραγματικό όνομα
Ωστόσο το πράγμα άρχισε να περιπλέκεται ξανά όταν εκτός από τις τρεις γυναίκες από την Αλβανία την Ρωσία και την Ουκρανία εμφανίστηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα και μια ακόμα από την Βουλγαρία, στην οποία είχε συστηθεί με εντελώς διαφορετικό όνομα.

Η γυναίκα αναγνώρισε σε φωτογραφίες τον άνδρα που της είχε φερθεί στις 7 Ιανουαρίου με τον πιο φρικτό τρόπο, αφού με μαχαίρι την είχε τραυματίσει σοβαρά στα χέρια και το πρόσωπο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Όταν τα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας έκαναν γνωστό το όνομα αυτό, τότε επικοινώνησε μαζί τους ένας άλλος άνδρας, ο οποίος τους εξήγησε πως η ταυτότητα αυτή ανήκει σε εκείνον και πως καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση αυτή.

Της πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσαν τόσο η ανταποκρίτρια του site όσο και το θύμα του 40χρονου από την Βουλγαρία, η οποία αφού αναφέρθηκε στα όσα φρικτά βίωσε στα χέρια εξήγησε πως “Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση αναμένει πληροφορίες από τη βουλγαρική πρεσβεία”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...