Τάσος Μπουντούρης
Κοινωνία

Ο Τάσος Μπουντούρης αποσωληνώθηκε χωρίς να παρουσιάζει κινητικό πρόβλημα

Μία ζωή είχε μάθει να παλεύει και να βγαίνει νικητής ο Τάσος Μπουντούρης και το ίδιο συνέβη και με τη «μητέρα των μαχών» που έδωσε για την επιβίωση του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Ποσειδώνος την Τρίτη 21 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας κέρδισε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του και μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα απομακρύνεται από τον κίνδυνο.

Εδώ και δύο ημέρες έχει βγει από την εντατική του στρατιωτικού νοσοκομείου Γ.Ν.Α. και αναρρώνει στο δωμάτιό του. Στο προσκέφαλό του βρίσκονται συνεχώς οι οικείοι του, οι γιοι του Νίκος και Τάσος, αλλά και πολύ στενοί φίλοι του. Από χθες επικοινωνεί μαζί τους έχοντας διαύγεια πνεύματος και κρίσης και παρουσιάζει δείγματα θεαματικής βελτίωσης. Βέβαια, ακόμα έχει ορούς με παυσίπονα αλλά και καθετήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο οργανισμός του άντεξε τη μεγάλη δοκιμασία και ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπευτική αγωγή, χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, στο πρόσωπο και στα νεφρά που ήταν και τα πιο σοβαρά τραύματα. 

 

Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υγείας του, καθώς ακόμα του χορηγούνται ισχυρά παυσίπονα για τα τραύματα και το επόμενο μεγάλο στοίχημα θα είναι η προσπάθεια του θρυλικού Ολυμπιονίκη να σταθεί στα πόδια του και να καταφέρει να περπατήσει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Πάντως, όπως έχουν πει όλοι οι γιατροί, σημαντικό ρόλο για τη ζωή του, αλλά και την εξέλιξη της υγείας του, έχουν παίξει η πολύ καλή φυσική του κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...