Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος στη Γλυφάδα - Προσήχθη στη ΓΑΔΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου ο οποίος χάρηκε την ελευθερία του λίγες μόνο ημέρες, καθώς νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και τον προσήγαγαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος του αναμένεται (αν δεν έχει ήδη γίνει) να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής. Με τον τρόπο αυτό η προσαγωγή θα μετατραπεί σε σύλληψη και ο Α. Φλώρος θα οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές.

Την ίδια ώρα, συνεδριάζει με διαδικασίες εξπρές το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για να αποφασίζει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, έφεση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του Αριστείδης Φλώρου ασκήθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λάμπρο Σοφουλάκη προκειμένου να κριθεί εκ νέου από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το συγκεκριμένο θέμα.

Το δρόμο της έφεσης έδειξε και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , Χαρ. Βουρλιώτης ο οποίος με παραγγελία του προς τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, χαρακτήριζε «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό» το σχετικό βούλευμα.

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας είχε ζητήσει όλα τα στοιχεία της υφ’ όρων απόλυσης του Φλώρου, από την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μόλις ο συνάδελφός του, επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου διέταξε έρευνα για την αποφυλάκιση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε την επίμαχη γνωμάτευση καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε.

Μιλώντας στον Τάσο Τέλλογλου και τον ΣΚΑΙ από το εξωτερικό όπου εργάζεται η πνευμονολόγος, με ειδίκευση στις διαταραχές ύπνου, Καλλιρρόη Λάμπρου, υποστηρίζει πως ουδέποτε έχει συναντήσει ως ασθενή τον Αριστείδη Φλώρο και πως ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου γι' αυτόν.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως την ίδια καταγγελία περί πλαστογράφησης της υπογραφής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ