pentapostagma-sprite
Κοινωνία

Τραγωδία: Δίχρονο αγοράκι πυροβόλισε και σκότωσε τον πατέρα του

Ένα δίχρονο παιδάκι που σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του, παίζοντας με ένα όπλο, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, φέρεται να ζήτησε «τον μπαμπά μου», σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενικών του προσώπων. Το περιστατικό συνέβη στο Σεντ Λιούις το προηγούμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Η «St. Louis  Post-Dispatch» αναφέρει ότι η Αστυνομία λέει ότι ο 2χρονος πυροβόλησε κατά λάθος στον λαιμό τον πατέρα του, Ντάριον Νομπλ, κόβοντάς του το νήμα της ζωής σε ηλικία 27 ετών. Άλλοι ενήλικες δεν υπήρχαν στο σπίτι. Τρία παιδιά -ένας 13χρονος, μαζί με τις αδελφές του 10 ετών και 5 ετών- έτρεξαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ο άντρας ξεψύχησε επί τόπου.

Η ξαδέλφη του κατά λάθος θύτη, Στέφανι Σμιθ, είπε ότι το μικρό παιδί ζήτησε τον Νομπλ όταν η μητέρα του το έβαζε για να κάνει μπάνιο. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο μπόμπιρας αναζήτησε με επιμονή τον μπαμπά του και η μαμά του «έσπασε» ψυχολογικά.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί «δεν διαπιστώθηκε ότι ήταν σκόπιμοι». Οι αξιωματικοί δεν έχουν επιβεβαιώσει ποιος ήταν ο κάτοχος του όπλου ή πώς βρέθηκε στο σπίτι. Πάντως, οι συγγενείς της οικογένειας δήλωσαν ότι το όπλο άνηκε στον πατέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news