Κοινωνία

Το 62,7% των Αλβανών είναι υπερ της δημιουργίας "Μεγάλης Αλβανίας"...!

ΑΛΒΑΝΙΑ

Το 62,7% των συμμετασχόντων στην έρευνα "Balkan Monitor" της εταιρίας "Gallup", στην Αλβανία, δήλωσε ότι στηρίζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας"

Την ίδια θέση στηρίζει το 81% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσσοβο και το 51,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην πΓΔΜ. Το 32% των ερωτηθέντων στην Αλβανία, το 29% των ερωτηθέντων στο Κόσσοβο και το 6,8% των ερωτηθέντων στην πΓΔΜ πιστεύουν ότι η "Μεγάλη Αλβανία" θα προκύψει από την ένωση της Αλβανίας με το Κόσσοβο.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 48,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσσοβο, το 41,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην πΓΔΜ και το 25,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην Αλβανία, πιστεύουν ότι η "Μεγάλη Αλβανία" θα δημιουργηθεί γρήγορα. Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι το 29,8% των ερωτηθέντων δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις εκλογές που διεξάγονται στη χώρα, το 47,1% δεν εγκρίνουν το έργο του πρωθυπουργού...

το 38,8% θεωρούν ως πολύ σοβαρό πρόβλημα τη διαφθορά και το 81,9% δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς της χώρας.

Το 38% εκτιμά πως, μετά την κατάργηση των αδειών εισόδου για τους πολίτες της Αλβανίας που ταξιδεύουν στη ζώνη Σινικών, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του μεταναστευτικού ρεύματος.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ