Κοινωνία

Τηλεόραση τέλος. Ώρα για αγώνα ...

Να αφήσουμε τον καναπέ μας και την τηλεόραση που μας έχει αποχαυνώσει, και να δούμε ο καθένας μας, πως μπορεί να βοηθήσει αυτή τη χώρα που αργοπεθαίνει. Είναι σε ραγδαία υποτροπή, στα τελευταία της στάδια. Τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά.

Είμαστε όλοι πολίτες της και μόνο εμείς μπορούμε να τη......

σώσουμε.

Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, η μόνη διέξοδος που μας μένει. Η πολιτική και οι πολιτικοί για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για την καρέκλα τους, τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα συμφέροντα των αφεντικών που είναι ταγμένοι. Είναι πουλημένοι προδότες και επικίνδυνα ανίκανοι.

Δεν σηκώνει άλλη αναμονή και αναβλητικότητα. Απειλείται άμεσα και σοβαρά το σπίτι μας αυτή τη στιγμή, πως είναι δυνατό να μένουμε άπραγοι και να μη βγαίνουμε να το υπερασπίσουμε;

…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ…

12/12/2010 ΩΡΑ 11:00: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Petros P

από το ksipnistere.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ