Κοινωνία

Αφγανικός τρόμος για τις Ελληνίδες της Σπάρτης

Συνελήφθη ο «πολυπολιτισμικός» βιαστής...

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε το αφγανικό κτήνος, το οποίο τις νύκτες, στην πόλη της Σπάρτης, επιτίθετο σε γυναίκες. Μέχρι στιγμής, τρία από τα θύματά του έχουν βγει μπροστά... Ο Αφγανός λαθρομετανάστης, ενέδρευε μπροστά στις εισόδους πολυκατοικιών, όπου περίμενε τις νεαρές γυναίκες να εμφανιστούν, για να τις ληστέψει και να τις βιάσει. Μάλιστα, ένα βράδυ είχε επιτεθεί με διαφορά μισής ώρας, σε δύο νεαρές γυναίκες, μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου εκείνες έμεναν.

Η τρίτη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση του Αφγανού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, ήταν μια 18χρονη φοιτήτρια, η οποία δέχθηκε την επίθεση στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, σε τοποθεσία κοντά στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Ο Αφγανός, της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Διαβάστε τώρα και τα πλέον εξωφρενικά, που αναδεικνύουν και τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες των πολιτικών, αστυνομικών & δικαστικών αρχών. Ο Αφγανός κακοποιός, είχε αποφυλακιστεί με όρους, πριν περίπου ένα χρόνο από τις φυλακές Αυλώνας, όπου είχε εγκλειστεί, καθώς είχε καταδικαστεί για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα. Ο τύπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος και δεν απελάθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Ας αναζητήσει λοιπόν η κοινωνία της Σπάρτης τους ηθικούς αυτουργούς, στα πρόσωπα εκείνων που ολιγώρησαν και άφησαν ανυπεράσπιστες τις Ελληνίδες.

ΥΓ Στο κατασυκοφαντημένο από τα δυτικά ΜΜΕ Ιράν, στις 7 Μαρτίου του 2011, κρέμασαν τρεις Αφγανούς βιαστές (φωτογραφία).

πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ