Κοινωνία

Χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του θείου της…

Καρεν Τσαρλι

Η Karen Billingsle ήταν μόλις 6 χρόνων, όταν ο θείος της, της επιτέθηκε πρώτη φορά σεξουαλικά, ενώ προτού γίνει 10 τη βίασε.

Ο «θείος», αδερφός της μητέρας της πήγαινε υποτίθεται να της πει παραμύθια για να κοιμηθεί ενώ οι γονείς της έβλεπαν τηλεόραση στο σαλόνι.

Το κακό παράγινε όταν οι γονείς της χώρισαν. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί το θείο, ο οποίος τα έκανε όλα αυτά ενώ ακριβώς δίπλα  κοιμόταν ο αδερφός της Κάρεν.

Φοβόταν να πει την αλήθεια στους δικούς της. Το κορίτσι άρχισε να μη μπορεί να κοιμηθεί, να κλείνει τα μάτια της και να βλέπει το θείο Ίαν, να ιδρώνει πάνω της. Στα 15 της το έσκασε ένα φίλο της από το σπίτι και πήγε να μείνει μαζί του.

Όμως το θέμα της κακοποίησης της είχε ήδη χαλάσει τη ζωή. Πάνω στην απελπισία της έφτασε να πάρει τόσα δισκία που έπεσε σε κώμα έξι μέρες.

Η σχέση της με το σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγο της που απεικονίζεται στη φωτογραφία την έκανε ν΄ αλλάξει και να ζητήσει αυτός ο άνθρωπος τιμωρηθεί. Όταν έμαθε πως ο θείος Ίαν είχε παιδιά την αφύπνισε. Φοβήθηκε μήπως και τα παιδιά του βίωναν αυτό που έπαθε εκείνη. Η μάνα της εξεπλάγην πως δεν το είχε πάρει μυρωδιά, οι συγγενείς το ίδιο αλλά της συμπαραστάθηκαν.

Μετά από χρόνια πλέον είδε το «θείο» να κάθεται στο σκαμνί της δικαιοσύνης. Ο θείος πλέον δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 ετών και καλεί κάθε παιδί να βρει το κουράγιο να μιλήσει νωρίς και κάθε γυναίκα να βρει το κουράγιο ν΄ αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του βιασμού, στέλνοντας το βιαστή εκεί που του αξίζει…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ