Κοινωνία

Ζευγάρι σώθηκε από κεραυνό επειδή… κρατιόταν χεράκι-χεράκι

 

O Ντίλαν Κόρλις και η Λέξι Βάργκα προχωρούσαν ανέμελοι και πιασμένοι χεράκι-χεράκι το στην πόλη Κλέρμοντ, όταν ξαφνικά χτυπήθηκαν από κεραυνό.

Αυτή η δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας  μπορεί και να έσωσε τη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABCNews.

Ο Ντίλαν ένιωσε πρώτος τον ηλεκτρισμό να διαπερνά το κορμί του. «Τη μία στιγμή προχωρούσαμε αμέριμνοι και την άλλη βρεθήκαμε στο έδαφος κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον και ουρλιάζοντας», είπε ο Κόρλις στο αμερικανικό δίκτυο, εξηγώντας ότι επειδή κρατούσε το χέρι της καλής του, ο ηλεκτρισμός διαπέρασε και εκείνη.

Οι δύο νεαροί γλίτωσαν από την τρομακτική εμπειρία με λίγα μόλις ελαφριά εγκαύματα, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κρατιόνταν τρυφερά από το χέρι, σύμφωνα με τον γιατρό τους, Δρ. Στέφαν Ρεϊνόσο.«Πιστεύω ότι η επαφή των χεριών τους μπορεί να συνέβαλε στο να διασκορπιστεί μεγάλο μέρος του ηλεκτρικού φορτίου», δήλωσε ο Δρ. Ρεϊνόσο. Όσο για το ζευγάρι, που τον επόμενο μήνα πρόκειται να γιορτάσει την επέτειο έξι μηνών του, μπορεί πλέον να λέει ότι ζει έναν «κευρανοβόλο» έρωτα.

crashonline.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ