Εθνικά θέματα

Στο νησί της Κάσου με Super Puma o Παπούλιας ...(Ο "Ηνίοχος" που θα παίξει αύριο ;)

Στο νησί της Κάσου με Super Puma o ΠαπούλιαςΣτο νησί της Κάσου, θα βρίσκεται αύριο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας για να παραστεί σε εκδήλωση που αφορά το πρόγραμμα υγείας για τα μικρά νησιά το οποίο υλοποιείται από το Νοσοκομείο του Ολυμπιακού χωριού και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr , ο Πρόεδρος κ. Παπούλιας θα φθάσει με το προεδρικό αεροσκάφος αρχικά στην Κάρπαθο και στη συνέχεια με ελικόπτερο Σούπερ Πούμα θα μεταβεί στη Κάσο για να παραστεί στην προγραμματισμένη εκδήλωση.

Θα τον υποδεχθούν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Καρπάθου – Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος.

Super Puma

Στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Φώτο το νέο Ιατρείο της Κάσου …

10151833_10152328358780842_6980296742933539798_n

Σχόλιο : Ελπίζουμε όμως να μην έχουμε και απρόοπτα απο αυτά που συμβαίνουν τελευταία στο Αιγαίο …Αν και κάτι μας λέει οτι αύριο ο «Ηνίοχος» θα ζέψει τα φτερωτά αλόγατά του για την εσχατιά της Ελλάδος …Νεώτερα το πρωί με την δροσούλα !

Πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ