Εθνικά θέματα

Δύο συλλήψεις (μέχρι στιγμής ) για την υπόθεση των υποβρυχίων

Δύο συλλήψεις για την υπόθεση των υποβρυχίωνΜετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι ανακριτές διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση των υποβρυχίων, συνελήφθησαν ο πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ και ο πρώην συνεργάτης τού Άκη Τσοχατζόπουλου Ιωάννης Μπέλτσιος.

Προθεσμία έλαβαν, για τις απολογίες τους, από τον ανακριτή Διαφθοράς, οι δυο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα μετά από εντάλματα, που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Οι Σωτήρης Εμμανουήλ, πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, και ο Ιωάννης Μπέλτσιος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μάλλη και έλαβαν προθεσμίες, ο πρώτος για την Παρασκευή και ο δεύτερος για το Σάββατο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Και οι δυο παραμένουν κρατούμενοι μέχρι τις απολογίες τους.

Τα εντάλματα των ανακριτών Μαλλή και Σταυρόπουλου αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

πηγη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ