Εθνικά θέματα

Έβαλαν γουρούνια στο χώρο του τεμένους στον Βοτανικό;

Ένα βίντεο που ανέβηκε χθες στο youtube στο οποίο δείχνει κεφάλια και αίμα (;) γουρουνιών στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών αλλά και όλων των εμπλεκομένων.
Ο χρήστης το ανέβασε με τον τίτλο, «η ώρα των Ελλήνων ήρθε» και είναι γυρισμένο σε συνθήκες απόλυτου σκότους.
Από τα λίγα πλάνα του περιβάλλοντος χώρου που εμφανίζονται φαίνεται πως πιθανότατα πρόκειται για τον συγκεκριμένο χώρο στον Βοτανικό αν και πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει απόλυτο σκοτάδι.
Αυτός ή αυτοί που προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια προφανώς επιθυμούσε να βεβηλώσει τον χώρο ώστε να καταστεί αδύνατη η κατασκευή του τεμένους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα ούτε από κάποιον κρατικό φορέα ενώ είναι απορίας άξιο πως κατόρθωσε ο «σαμποτέρ» να προβεί σε αυτήν την ενέργεια σε έναν χώρο ο οποίος υποτίθεται πως είναι φυλασσόμενος, εάν φυσικά αποδειχθεί τελικά ότι πρόκειται για το σημείο ανέγερσης του τεμένους.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ενέργεια η οποία μόνο καλές υπηρεσίες δεν παρέχει στην χώρα αλλά και στις χιλιάδες των χριστιανών που ζουν στηις ευαίσθητες περιοχές του μουσουλμανικού κόσμου.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ