Εθνικά θέματα

Για ποιο λόγο διενεργεί έρευνα ο ΟΗΕ για ρατσισμό στην Ελλάδα;

Τα Ηνωμένα Έθνη θα διεξάγουν έρευνα στην Ελλάδα αναφορικά με τον ρατσισμό, αναφέρει στην ιστοσελίδα της , η τουρκική τηλεόραση.

Πρόκειται για κάτι πραγματικά εξοργιστικό , αυτό που συμβαίνει με την χώρα μας, εδώ και μερικούς μήνες, διότι θεωρούμε ότι  « στοχοποιούμαστε» από την ΕΕ,  ΟΗΕ,  ΔΝΤ,  ΝΑΤΟ, και άλλα « ευαγή ιδρύματα», χωρίς λόγο.

Τώρα απεσταλμένοι του ΟΗΕ , διερευνούν  την πατρίδα μας και τους Έλληνες ,  για ρατσισμό .

Σε γραπτή ανακοίνωση που έγινε από τον ΟΗΕ σημειώθηκε πως ο ειδικός απεσταλμένος του οργανισμού για σύγχρονες μορφές του ρατσισμού Μουτούμα Ρουτίρε θα μεταβεί στην Ελλάδα για να «μελετηθεί» από διεθνή εμπειρογνώμονα ο ρατσισμός, η διάκριση και η έλλειψη ανοχής στη γείτονα.

Ο Ρουτίρε από την πλευρά του υπογράμμισε πως η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα θα βοηθήσει,  να κατανοήσει  από πρώτο χέρι τις διαστάσεις του ρατσισμού και της διάκρισης στην συγκεκριμένη χώρα.!!!

Η επίσκεψη του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ προγραμματίζεται για τις 4-8 Μαΐου και στις 8 Μαΐου σε σύσκεψη τύπου που θα διοργανώσει στην Αθήνα θα μοιραστεί τα στοιχεία που έχει και θα μεταφέρει τις συμβουλές του.

Θα προτείναμε στους «οηέδες» να  ελέγξουν καλύτερα ,  το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες», με την κατηγορία του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, αυτά τα πράγματα δεν ευσταθούν. Από όλη την νότια  Ευρώπη που έρχονται λαθρομετανάστες , θα « ελεγχθεί» η Ελλάδα και μάλιστα, πριν ακόμα « πατήσει» το πόδι του ο απεσταλμένος του ΟΗΕ να « μιλάει για ρατσισμό» στην πατρίδα μας;

Γιατί δεν μεταβαίνουν οι απεσταλμένοι του  ΟΗΕ , που « κόπτεται»  για τον ρατσισμό,  στην γειτονική Τουρκία  για  να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι την έννοια της λέξης αυτής. Στα τουρκικά παράλια στοιβάζονται 1,5 εκατομμύρια μετανάστες σαν « ζώα», με την ανοχή των τουρκικών αρχών για να περάσουν «απέναντι».

Ακατανόητα πράγματα , ειδικά όταν πριν μερικές ημέρες Έλληνες, «έπεσαν» στην Ρόδο μέσα  στα μανιασμένα κύματα με κίνδυνο της ζωής τους, για να σώσουν δυστυχισμένους πρόσφυγες. Γεγονός που έτυχε ευρείας « κάλυψης» από όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Χωρίς να πιστεύουμε εύκολα σε συνοσιομολογίες , θεωρούμε στην προκειμένη περίπτωση, ότι  στην πατρίδα μας « δρομολογούνται καταστάσεις  δυσνόητες», από ξένα κέντρα, που έχουν άνομους σκοπούς.   Όλα αυτά θεωρητικά έχουν σχέση με αυτό που "ετοιμάζονται" να πάρουν σάρκα και οστά,  σε περίπτωση αποχώρησης και χρεοκοπίας της Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ