Επιστήμη

Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από ένα αεροπλάνο chemtrails!

Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά.

Προς το παρόν αυτά τα χημικά ίχνη, δεν αφήνουν τους κοινούς θνητούς να γνωρίζουν τι ακριβώς είναι και οι κυβερνήσεις κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα!

Στις φωτογραφίες που θα δείτε υπάρχει πανάκριβος εξοπλισμός και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος πληρώνει για όλα αυτά;

Αυτά τα αεροσκάφη μπορούν εύκολα να κάνουν μια χημική ή βιολογική επίθεση μεγάλης κλίμακας, μια επίθεση με κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στη ζωή μας, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους.

Τα Chemtrails είναι μόνο ένας από τους χειρισμούς της παγκοσμιοποίησης των ελίτ.

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτές οι ιδέες είναι τρέλες. Μία μέρα η αλήθεια θα εμφανιστεί και εκείνοι που δεν είχαν ακούσει, θα θυμούνται ότι είχαν ειδοποιηθεί άλλα δεν ήθελαν καν να γνωρίζουν, η φοβόντουσαν να αντικρίσουν την αλήθεια, πιστεύοντας ότι τους έλεγαν τα ΜΜΕ.

Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν όχι μόνο αυτό, άλλα και πολλά άλλα…

Έτσι λοιπόν τα καινούργια όπλα μαζικής καταστροφής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι όπλα μεταβολής του κλίματος. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί επίσημες εκθέσεις συμβούλων των Αμερικανών προέδρων (όπως του Μπρεζίνσκι), σύμφωνα με τις οποίες προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο το κλίμα αλλά ακόμα και την ανθρώπινα συμπεριφορά

https://www.youtube.com/watch?v=-SiUHpC1UAk

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ