Επιστήμη

Υπηρεσίες κινητών συσκευών από την Sprint

Ακολουθώντας μια διαδεδομένη τάση, η εταιρία Sprint θα συνεργαστεί με την Good Technology για να παρέχουν υπηρεσίες κινητών συσκευών Android.

Οι εταιρίες Sprint και Good Technology που ειδικεύονται σε λογισμικό κινητών συσκευών ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη των εταιρικών τηλεφώνων Android.

Τα Samsung Galaxy Tab, EVO 4G και Epic 4G, τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android, μπορούν να συνδέονται και στο ασύρματο δίκτυο της εταιρίας τηλεπικοινωνιών «Τhree». Τώρα λοιπόν, η Sprint και η Good Technology θέλουν να παρέχουν στις μικρές αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, υποστήριξη του ασύρματου δικτύου της Sprint για τις Android συσκευές.

Η νέα πρόταση των δύο εταιριών, ονομάζεται “Good for Enterprise – Android» και εστιάζει στην ασφάλεια και την ανταλλαγή μηνυμάτων.

Η Sprint επίσης συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες ασύρματων επικοινωνιών όπως τις Verizon και AT&T, ακολουθώντας έτσι μία διαδεδομένη τάση που ακολούθησαν η Dell, η Motorola, η Zenprise, η MobileIron, η BoxTone κ।α.

Πηγή: http://www.secnews.gr/archives/9892

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ