USA

Μπλίνκεν για Νασραλά: «Βάρβαρος τρομοκράτης– Ο κόσμος είναι ασφαλέστερος χωρίς αυτόν»

Google Logo Add pentapostagma.gr as a preferred source in Google search results.

Ο Άντονι Μπλίνκεν, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κάνει λόγο για έναν ασφαλέστερο κόσμο μετά τον θάνατο του Χασάν Νασράλα από πυραύλους του Ισραήλ.

Ο ηγέτης Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα την Παρασκευή, ήταν ένας «βάρβαρος τρομοκράτης» και ο κόσμος είναι «ασφαλέστερος χωρίς αυτόν», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για μια διπλωματική λύση στον Λίβανο.

«Η διπλωματία παραμένει ο καλύτερος και μοναδικός δρόμος για την επίτευξη μεγαλύτερης σταθερότητας στη Μέση Ανατολή και οι ΗΠΑ παραμένουν αφοσιωμένες στην προώθηση αυτών των προσπαθειών με την μορφή του κατεπείγοντος» με σκοπό τη διπλωματική λύση στον Λίβανο και την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, τόνισε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR