Politics
Updated at:

Κίνδυνος οργανωμένης προβοκάτσιας: Η παρουσία Ράμα έφερε επεισόδια εντός ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς (Βίντεο)

Οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί έξω από το Christmas Theater στο Γαλάτσι, όπου άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος για την ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Η παρουσία του Αλβανού πρωθυργού δίχασε τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς που διαμένουν στην Ελλάδα και όσους έφτασαν στην Αθήνα από την Αλβανία. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη φιέστα έχοντας μαζί τους και την ελληνική και την αλβανική σημαία. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στους οπαδούς του Ράμα που όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να προκαλέσουν

CONTINUE READING

Όλα άρχισαν όταν μεταξύ των παρευρισκομένων, 3-4 άτομα άρχισαν να προκαλούν λέγοντας  ότι ο Ράμα προκαλεί τον Μητσοτάκη, με κάποιους άλλους να αντιδρούν: «Μη βάζεις φωτιά σε δύο λαούς».

"Είμαστε αδέλφια" απάντησε κάποιος άνδρας

Την ίδια ώρα μια διαμαρτυρία κατά του Ράμα έλαβε χώρα έξω από το Στάδιο, με συνθήματα κατά του Αλβανού πρωθυπουργού

Τα επεισόδια και οι εντάσεις δεν σταμάτησαν.

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία του Έντι Ραμα Β.Ηπειρώτες καταγγέλουν ότι δέχτηκαν επίθεση στο Γαλάτσι επειδή φέρουν την Ελληνική Σημαία .

Δείτε το βίντεο στο Action24

 Να υπενθυμίσουμε πως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ είναι δρακόντεια. Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί, βρίσκονται επί ποδός (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) με τον αριθμό να αυξάνεται ή να μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται για μια ι«ιδιωτική επίσκεψη» όπου ο Έντι Ράμα θα απευθύνει στους ομοεθνείς του που θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε μια προεκλογική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών του 2025 στη γείτονα χώρα.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR