World

Παράνοια από γυναίκα πρόεδρο του AKP: «Mακάρι ο Κύριος να πάρει τη ζωή των παιδιών μου και να τη δώσει σε σένα Ερντογάν»

Η πρόεδρος του γυναικείου τμήματος της περιφέρειας του AKP Ulubey, Hatice Turap Yüksel, είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: "Είθε ο Κύριος να πάρει τη ζωή των παιδιών μου και να τη δώσει σε εσάς", γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι βουλευτές του AKP Ordu, οι δήμαρχοι, οι επαρχιακές και περιφερειακές οργανώσεις πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα κεντρικά γραφεία του AKP για τις τοπικές εκλογές.


Μιλώντας στη συνάντηση, η πρόεδρος του γυναικείου τμήματος της περιφέρειας Ulubey, Hatice Turap Yüksel, είπε στον Ερντογάν: "Ήθελα να πω μια μόνο φράση όταν μιλήσαμε μαζί σου πρόσωπο με πρόσωπο. Είθε ο Κύριος να πάρει τη ζωή των παιδιών μου και να τη δώσει σε σένα. Απαντώντας στα λόγια της Yüksel, ο Erdoğan απάντησε: "Όχι, χρειαζόμαστε τη διάρκεια της ζωής τους".

CONTINUE READING

Σε απάντηση της απάντησης του Ερντογάν, ο Γιουκσέλ είπε: "Αλλά χρειαζόμαστε τη δική σας ζωή περισσότερο, κύριε Πρόεδρε".

Μοιράζοντας αυτές τις στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Yüksel σημείωσε τα εξής:

"Μεταφέραμε τους χαιρετισμούς και την αγάπη των συμπολιτών μας από το Ulubey στον κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον αξιότιμο πρόεδρο του Κόμματος Ευλογημένου Σκοπού AK και Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, τον Παγκόσμιο Ηγέτη μας, και υποσχεθήκαμε να εργαστούμε μέρα και νύχτα για να πάρουμε τις περισσότερες ψήφους στο Ordu και το Ulubey στις τοπικές εκλογές της 31ης Μαρτίου 2024".

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR