Society
Updated at:

Στρατηγός ε.α. Τζούμης για βόλτα στην Αθήνα: Από τα 1.000 άτομα που συνάντησα οι 950 ήταν «σκούροι» άντρες

Το σοβαρό πρόβλημα της παρουσίας πολλών παράνομων μεταναστών στην Αθήνα έθιξε ο  Στρατηγός ε.α. Τζούμης για την εικόνα της Αθήνας εν έτει 2023.

Η ανάρτηση του Στρατηγού (ε.α.) Λάμπρου Τζούμη ( σύμφωνα με ιστοσελίδα) έγινε η πιο δημοφιλής  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού περιγράφει την πραγματική κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας όπως ο ίδιος την βίωσε.

“Χθες το βράδυ και όχι ιδιαίτερα αργά λίγο μετά τις 7, μου δημιουργήθηκε η διάθεση να απολαύσω τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Αθήνας. Πήρα λοιπόν την «παράτολμη» απόφαση να περπατήσω στο κέντρο της «ελληνικής» πρωτεύουσας (Πατησίων, Ομόνοια και πέριξ αυτής)…το ελληνικής μάλλον εντός πολλών εισαγωγικών.

Στην διαδρομή έβλεπα ερειπωμένα νεοκλασικά, ανεξέλεγκτο γκράφιτι και κλειστά καταστήματα αφημένα στη μοίρα τους, από τα οποία έχει μείνει μόνο η ταμπέλα για να θυμίζει την Αθήνα μιας άλλης εποχής.

CONTINUE READING

Από τα 1.000 άτομα που συνάντησα οι 950 ήταν «σκούροι» όλοι άντρες που κρατούσαν ένα κινητό ή κάπνιζαν ναργιλέδες Οι υπόλοιποι 50 ήταν ανοιχτόχρωμοι που μιλούσαν όλες τις γλώσσες του κόσμου εκτός από ελληνικά ή δεν μιλούσαν καθόλου γιατί ήταν άστεγοι που κοιμόνταν σε αυτοσχέδια κρεβάτια ή ήταν λιώμα από τα ναρκωτικά. Όλοι με κοιτούσαν περίεργα που τόλμησα και εισήλθα στην «περιοχή ευθύνης τους.

Μετά τον περίπατο σκέφτηκα να αυτοπροταθώ για απονομή βραβείο θάρρους που περπάτησα στο κέντρο της «ελληνικής» πρωτεύουσας μετά τη δύση του ηλίου.

Κατά τα άλλα ο μεγάλος περίπατος ολοκληρώνεται και ο οίκος fitch προχώρησε στην αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας της Ελλάδας, στο επίπεδο BBB- με θετικές προοπτικές.»
, αναφέρει ο ίδιος στο facebook.

Τι συμβαίνει στην ελληνική πρωτεύουσα από αλλοδαπούς:

Στην Αθήνα ήδη έχουμε διάφορα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες περιοχές από αλλοδαπούς, ειδικά στο κέντρο, τα οποία δυστυχώς είναι προάγγελος των γκέτο που υπάρχουν σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Η παρουσία αυτών των κλειστών κοινωνιών, δεν αποτελούν καλό προάγγελο για τα επόμενα χρόνια, αφού μέσα σε αυτές αναπτύσσονται παράνομες δράσεις και συμπεριφορές, καθώς και συμμορίες, ενώ σε αυτά τα γκέτο στην ΕΕ εισέρχονται μόνο πάνοπλες δυνάμεις της αστυνομίας.

Το κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει ειδικά στην Αθήνα, θα γίνει μέρα με την ημέρα εντονότερο, αφού πλέον χιλιάδες παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα, με τους περισσότερους να στοιβάζονται στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα άρθρο του 2020, “απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία υπήρχε στην διάθεση του Δημάρχου  Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, το 25% των κατοίκων της πόλης των Αθηνών είναι αλλοδαποί, νόμιμοι και παράνομοι.

Σε ορισμένες μάλιστα συνοικίες όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος , η Πλατεία Βικτωρίας και άλλες που βρίσκονται κοντά στα όρια της πόλης η μεταβολή είναι τόσο ραγδαία ώστε είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι αλλοδαποί να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού. Και έτσι οι γηγενείς Έλληνες να είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς.

Οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί. Το ποσοστό των αλλοδαπών σε αυτές τις συνοικίες φθάνει το 40-45% ανά περιοχή.  

Στο Βερολίνο αποφασίστηκε η τύχη της Ελλάδος, η οποία είναι η μετατροπή της σε μια τεράστια αποθήκη εκατομμυρίων μεταναστών

Το κυριότερο θέμα  μαζί με την πορεία των Ελληνοτουρκικών που είχε απασχολήσει τον  Γερμανό Καγκελάριο Σόλτς και τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, ήταν το μεταναστευτικό.

Εκεί πρόσφατα αποφασίστηκε ότι η χώρα μας θα δίνει άσυλο σε όσους εκ των μεταναστών  επιθυμούν παραμονή-απασχόληση, αφού έχουμε έλλειψη εργατικών χεριών στην χώρα μας, με αυτόματη ενσωμάτωσή τους στην Ελληνική κοινωνία.

 Τότε ο Γερμανός Καγκελάριος ανέφερε με έμφαση  την σημασία της τήρησης της συμφωνίας για το μεταναστευτικό μεταξύ Τουρκίας-ΕΕ.

Η Frontex εξάλλου επισήμως αναφέρει ότι τους πρώτους 10 μήνες του 2023, καταγράφεται αύξηση των μεταναστευτικών ροών προερχόμενωναπό την Τουρκία, σε Έβρο και Αιγαίο, σε ποσοστό 24%.

Η Ελλάδα ως  χώρα  πρώτης υποδοχής μεταναστών από την Τουρκία, θα εξακολουθεί να σηκώνει το τεράστιο βάρος  υποδοχής-παραμονής-απασχόλησης και ενσωμάτωσης στην Ελληνική κοινωνία, με κίνδυνο αλλοτρίωσης σημαντικών δομών και ιστών αυτής , με σημαντικότερες αυτών την θρησκεία, την άμυνα , την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR