Middle East

Ισραηλινός στρατιώτης βανδαλίζει κατάστημα στη Τζαμπαλίγια - «Ανάρμοστη συμπεριφορά, το διερευνούμε» λένε οι IDF

Google Logo Add pentapostagma.gr as a preferred source in Google search results.

Βίντεο που παρουσιάζει έναν Ισραηλινό στρατιώτη να βανδαλίζει ένα κατάστημα στην Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

CONTINUE READING

Στο βίντεο, διακρίνεται ο στρατιώτης να πετάει και να σπάει προϊόντα από τα ράφια του καταστήματος, ενώ άλλοι στρατιώτες γελούν στο παρασκήνιο.

Εκπρόσωπος των IDF τοποθετήθηκε για την υπόθεση, λέγοντας πως: «Η συμπεριφορά του στρατιώτη στο βίντεο είναι ανάρμοστη και αντίθετη με τις αξίες των IDF. Η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως. Οι IDF καταδικάζουν αυτού του είδους τη συμπεριφορά».
 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR