Russia

Το αφεντικό της Βάγκνερ αποκαλύπτει τι θα συμβεί στη Ρωσία όταν ο στρατός του Πούτιν χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο επικεφαλής του Ομίλου Wagner, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι σύντομα ο ρωσικός στρατός θα υποστεί τεράστιες απώλειες στο πεδίο της μάχης και ότι οι Ρώσοι θα χάσουν όχι μόνο τα εδάφη που κατέλαβαν στην Ουκρανία, αλλά και τμήματα της Ρωσίας, όπως αναφέρει το CNN .

Οι απώλειες θα είναι τόσο μεγάλες που θα οργανωθούν εκτελεστικά τμήματα για να πυροβολήσουν τους στρατηγούς που ευθύνονται για τις αποτυχίες του ρωσικού στρατού . Η επανάσταση θα περικλείει τη Ρωσία, η οποία θα πρέπει να στείλει το στρατό στους δρόμους των ρωσικών πόλεων για να καταπνίξει την εξέγερση του λαού, σύμφωνα με τον Πριγκόζιν.

«Τώρα, θα έχουμε μεγάλες απώλειες, είμαι απολύτως σίγουρος γι' αυτό. Τώρα, σίγουρα θα χάσουμε ρωσικά εδάφη, τα οποία βρίσκονται στη Ρωσική Ομοσπονδία», είπε ο Πριγκόζιν, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ή θα γίνει λαϊκή εξέγερση ή η Κρατική Δούμα θα αποφασίσει να επιβάλει τη θανατική ποινή και να βγάλει τα κάρβουνα από την κόλαση.».

«Και παρεμπιπτόντως, σας λέω ειλικρινά, νομίζω ότι απέχουμε 2-3 μήνες από τα εκτελεστικά τμήματα», προέβλεψε ο Πριγκόζιν. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, ο Πριγκόζιν λέει ότι το Μπαχμούτ θα κατακτηθεί από τους Ουκρανούς το πολύ σε ενάμιση μήνα, τώρα που οι μισθοφόροι του έχουν αποσυρθεί από την πόλη.

Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν ήδη πάρει θέσεις γύρω από την πόλη, την οποία οι Ρώσοι πολιορκούν για περισσότερους από 7 μήνες, και θα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να διώξουν τους Ρώσους στρατιώτες έξω από την πόλη παρά για τους Ρώσους να την καταλάβουν, σύμφωνα με Πριγκόζιν.

«Εάν το Υπουργείο Άμυνας διατηρήσει την ίδια στάση που έχει τώρα, φοβάμαι ότι όλα θα πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση σε ένα μήνα - ενάμιση μήνα, το πολύ», είπε ο Πριγκόζιν.

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την ημέρα των γενεθλίων του, την 1η Ιουνίου, ο Πριγκόζιν είπε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα τελειώσει σύντομα και ότι δεν θα υπάρξουν ειρηνευτικές συνομιλίες.

 

Ούτε η Δύση ούτε η Ουκρανία χρειάζονται συζητήσεις, καθώς και οι δύο γνωρίζουν ήδη τη δύναμή τους και νιώθουν έτοιμοι να συνεχίσουν να πολεμούν, σύμφωνα με τον Πριγκόζιν.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία δεν είναι επίσης έτοιμη για ειρήνη αυτή τη στιγμή γιατί εάν αποδεχτεί τους όρους που επιβάλλει το Κίεβο, θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Ρωσίας. Ως εκ τούτου, ο πόλεμος θα συνεχιστεί για περισσότερο από ένα χρόνο, προέβλεψε ο Πριγκόζιν.


 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR