Society

Το "ευχαριστώ" των κατοίκων της Θηρασιάς στον Μητσοτάκη για το απορριμματοφόρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη μέρα από την επίσκεψη στη Σαντορίνη (το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου) και την παρουσίαση του ανοίγματος του τουρισμού, πήγε με τη σύζυγό του Μαρέβα με φουσκωτό στη Θηρασιά, εκτός προγράμματος.
Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Καραμολέγκο δίχως να δοθεί δημοσιότητα στην επίσκεψη του αυτή. 

CONTINUE READING

Εκεί όμως άκουσε και τι είχαν να του πουν οι κάτοικοι του μικρού νησιού που βρίσκεται στα δυτικά της Σαντορίνης και απέχει περίπου ένα μίλι από το Αμμούδι της Οίας.

Οι κάτοικοι της Θηρασιάς είπαν στον πρωθυπουργό ότι έχουν δύο σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα τους: έχουν στο νησί ένα απαρχαιωμένο απορριμματοφόρο και έχουν πρόβλημα με τον μώλο. Τους υποσχέθηκε ότι θα λυθούν και τα δύο.

Το απορριμματοφόρο πήγε ήδη σε χρόνο ρεκόρ και η ανακατασκευή του μώλου έχει δρομολογηθεί ήδη σε συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή και προχωράει.


Το «ευχαριστώ» του Πέτρου Καραμολέγκου στον Κυριάκο Μητσοτάκη: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που άμεσα έστειλε στην Θηρασιά το απορριμματοφόρο που του ζητήσαμε! Λίγο υπομονή και έρχονται πρώτα ο Θεός και τα περαιτέρω! Ο μεγαλοδύναμος Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία".
 

GALLERY

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR