Government

Μητσοτάκης: Ζωντανά η ομιλία για το άνοιγμα τριών νέων σταθμών του μετρό

Google Logo Add pentapostagma.gr as a preferred source in Google search results.

Οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό «Αγ. Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» παραδίδονται σε λειτουργία, ενώ εκτιμάται ότι θα εξυπηρετούν ημερησίως 60.000 επιβάτες.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει ομιλία από τον σταθμό του Μετρό «Νίκαια» με αφορμή την παράδοση σε λειτουργία των τριών νέων σταθμών της επέκτασης της γραμμής 3 του μετρό στον Πειραιά.

Οι σταθμοί «Αγ. Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» εκτιμάται ότι θα εξυπηρετούν ημερησίως 60.000 επιβάτες, αριθμός που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο το 2022, όταν ολοκληρωθεί η επέκταση έως τον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» του Πειραιά.

Τα δρομολόγια για το κοινό από τους τρεις σταθμούς θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7 Ιουλίου, οπότε και θα τεθεί σε ισχύ ο ανασχεδιασμός των λεωφορειακών γραμμών για την εξυπηρέτηση των νέων σταθμών.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR