Politics

Τσίπρας: Οι επόμενες εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν το 2019

«Οι επόμενες εκλογές στο τόπο είναι οι ευρωεκλογές το καλοκαίρι του 2019 και οι εθνικές θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2019. Ούτε μέρα νωρίτερα» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Την καταστροφική περίοδο 2010-15, όπου συρρικνώθηκε ο δημόσιος πλούτος κατά 25%,η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 27%, κατέρρευσαν Υγεία & Παιδεία», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας από το Βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό του 2017.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι αν συνεχίσετε έτσι κινδυνεύετε να καταντήσετε γραφικός;», ρώτησε  ο πρωθυπουργός και υπενθύμισε: «Πέρυσι τέτοιο καιρό, όταν ψηφίζαμε τον προϋπολογισμό, το κόμμα σας κ. Μητσοτάκη φώναζε ότι είναι εικονικός. Τα ίδια περίπου με το ΔΝΤ».

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR