Εκκλησία

Ο Καμμένος στην Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου Καΐρου (φωτογραφίες)

O Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ. Θεόδωρος, υποδέχτηκε την Κυριακή τον Υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο και ξενάγησε στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Παλαιού στο Κάιρο.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας:

Την 20η Απριλίου ε.ε. η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄ υπεδέχθη τον Υπουργό Αμύνης της Ελλάδος κ. Καμμένο, στην ιστορική, Θεοβάδιστη και Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου Παλαιού Καϊρου, παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Καρθεγένης κ. Αλεξίου, Γουϊνέας κ. Γεωργίου, Πηλουσίου κ. Νήφωνος, Ηγουμένου της Ι. Μονής και των Επισκόπων Ναυκράτιδος κ. Μελετίου, Ηγουμένου της Πατριαρχικής Μονής Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας και Βερενίκης κ. Χρυσοστόμου, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του στην Αίγυπτο.

Ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο και την προσφορά του Πατριαρχείου στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική.

Επίσης η Α.Θ.Μ. ξενάγησε τον Υπουργό στον άρτι ανακαινισθέντα Ναό, στους υπόγειους μουσειακούς χώρους και στους τάφους των Πατριαρχών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

transparent

kammenos7kammenos6kammenos5kammenos4kammenos3kammenos2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ