Αρχείο

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: 'Αοπλος και ακίνδυνος ο άνθρωπος που γνώριζε τον βομβιστή της Βοστώνης

Καταρρέει ακόμη μία προπαγάνδα των κατευθυνόμενων μέσων ενημέρωσης.. «Οπλισμένος και επικίνδυνος ο «συνεργός» της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη που σκοτώθηκε από πράκτορα του FBI»… ανέφεραν τα δυτικά μέσα..

Νέες πληροφορίες όμως, που προέρχονται από πηγή εντός του FBI, αναφέρουν ότι ο άντρας που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον «ομοσπονδιακό πράκτορα» ήταν άοπλος, ακίνδυνος και διόλου επιθετικός..

-- Ήξερε ίσως πολλά;

Ο Ibragim Todashev, 27 ετών, τελούσε στις 22 Μαίου υπό ανάκριση για αρκετές ώρες από πράκτορα του FBI, αναφορικά με τη σύνδεση και γνωριμία του με τον έναν εκ των βασικών υπόπτων για τον βομβαρδισμό στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, Tamerlan Tsarnaev. 

Το FBI με ανακοίνωση του, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο στο pentapostagma.gr, ανέφερε ότι ο Todashev σκοτώθηκε έπειτα από την εκδήλωση «βίαιης συμπεριφοράς που οδήγησε στο μαχαίρωμα του ομοσπονδιακού πράκτορα».. 

Η ανώνυμη πηγή εντός του Ομοσπονδιακού Γραφείου αντικρούει όμως την επίσημη θέση, δηλώνοντας χθες προς την Washington Post ότι ο Todashev δεν είχε στην κατοχή του ούτε όπλο, ούτε μαχαίρι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. 

Ο πατέρας του άτυχου άντρα, Abdulbaki Todashev, αμφισβήτησε εξίσου έντονα την ανακοίνωση του FBI, επιμένοντας ότι ο γιός του δεν ήταν βίαιο άτομο… Ο αριθμός των νεκρών που σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση αυξάνεται, και η αλήθεια αγνοείται…

pentapostagma.gr 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ