Αρχείο

ASSAD: ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΙ S-300 – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

 

Ο Σύριος Πρόεδρος Bashar al-Assad δήλωσε ότι η Δαμασκός έχει ήδη στην κατοχή της την πρώτη παρτίδα του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300 από τη Ρωσία, ανατρέποντας ασφαλώς τα δεδομένα και οδηγώντας σε ραγδαίες εξελίξεις...

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al-Manar του Λιβάνου, ο Πρόεδρος Assad τόνισε επίσης ότι το δεύτερο φορτίο των ρωσικών αμυντικών συστημάτων θα παραδοθεί σύντομα στη Συρία..

Ο Assad προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο ότι η Συρία είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε νέα ισραηλινή πρόκληση κατά της χώρας.

Αναμένουμε νέα καταιγιστικά γεγονότα; Όπως σας έχουμε ενημερώσει εκτενώς  στο pentapostagma.gr, η Μόσχα ανακοίνωσε στις 28 Μαίου ότι θα προχωρήσει κανονικά με την παράδοση του πυραυλικού συστήματος S-300 στη Συρία, με το Ισραηλινό καθεστώς να δηλώνει ότι θα δράσει ώστε να προληφθεί η παράδοση των συστημάτων στη Δαμασκό..

Ο κύκλος Ισραηλινών προκλήσεων και συριακών αντιποίνων είναι πλέον πολύ κοντά.. με απρόβλεπτες συνέπειες.. Ο Σύριος υπουργός Εξωτερικών Walid al-Muallem έχει ήδη δηλώσει με πυγμή ότι η Δαμασκός θα απαντήσει άμεσα σε οποιαδήποτε νέα πράξη επιθετικότητας εκ μέρους του Ισραήλ.

“Η Συρία δεν θα αφήσει αναπάντητη και δίχως αντίποινα οποιαδήποτε νέα πράξη ισραηλινής επίθεσης.. Τα αντίποινα θα είναι ανάλογα της επίθεσης που θα δεχθούμε, και θα απαντήσουμε με τα ίδια οπλικά συστήματα”, δήλωσε ο Σύριος υπουργός Εξωτερικών.

pentapostagma.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ