Αρχείο

Στην Αλεξανδρούπολη  μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός για την τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων»

παρμενιων (1)

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων» 2014, που θα διεξαχθεί στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» στην Αλεξανδρούπολη .

Επίσης θα παραστούν εκτός του πρωθυπουργού , ο ΥΕΘΑ  Δ.Αβραμόπουλος με σύσσωμη την  πολιτική και  στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, με επικεφαλής τον ΑΓΕΕΘΑ.

Της εμφάνισης του κ. Σαμαρά στην «Παρμενίων» θα ακολουθήσει πιθανόν  η παρουσία του στο Σκαραμαγκά για την παράδοση του δεύτερου υποβρυχίου τύπου «214».

Υπενθυμίζεται ότι  στο αιγαίο πέλαγος ο στόλος μας έχει αναπτυχτεί πλήρως  πραγματοποιώντας πλήθος ασκήσεων και σεναρίων, αποδεικνύοντας στους «απέναντι» την υψηλή ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. .

Από την άλλη πλευρά οι τούρκοι έχουν «τα αυτιά και τα μάτια τους ανοικτά», ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις , προσπαθώντας να προκαλέσουν με κάποιο επεισόδιο, ειδικά στο Αιγαίο αλλά και στο FIR. Σκοπός τους είναι  να « ρίξουν το ηθικό» των ΕΔ μας, κάτι όμως που είναι δεν εφικτό για αυτούς.   Έχουν γνώση οι φύλακες.

pentapostagma.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ