Αρχείο

Κατατροπώθηκαν οι Τούρκοι Κομάντος από τους Έλληνες καταδρομείς στη Λήμνο! (φωτογραφίες)

par0

Τούρκοι Κομάντος προσγειώθηκαν και προχώρησαν άμεσα στην κατασκευή γεφυρώματος, αλλά οι Έλληνες καταδρομείς, χωρίς δεύτερη σκέψη, κατατρόπωσαν αμέσως τους... «επισκέπτες»!

Όλα τα παραπάνω βέβαια στο πλαίσιο της μεγάλης Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ».

Είχε ανακοινωθεί προ ημερών από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, άλλωστε, ότι το μήνα Σεπτέμβριο 2014 και στο πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014» θα διεξαχθεί άσκηση επιστράτευσης – εκπαίδευσης εφέδρων Οπλιτών, με ημερομηνία κατάταξης τη Δευτέρα 22-09-14 και απόλυσης την 26-09-14. Η πρόσκληση των εφέδρων έγινε με Φύλλα Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις Μονάδες της ΠΑ και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Το σενάριο της Άσκησης προέβλεπε απόβαση από αέρος Τούρκων Κομάντος σε συγκεκριμένο χώρο για την δημιουργία προγεφυρώματος. Ανεξάρτητες υπομονάδες με την βοήθεια κατοίκων και εφέδρων αναπτύχθηκαν στην περιοχή και αφού εξασφάλισαν την περιοχή, αναπτύσσοντας Αντιαεροπορικές Μονάδες, κατέστρεψαν τον εχθρό!

Δείτε τα στιγμιότυπα που σας μεταφέρει το pentapostagma.gr από την εντυπωσιακή επιχειρησιακή εκπαίδευση των Ανεξάρτητων Υπομονάδων, οι οποίες κινήθηκαν ταχέως για την εξάλειψη του Προγεφυρώματος…

par6par5par4par3  par1

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Οι Τούρκοι πουλάνε ελληνικό χωριό!

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ