Αρχείο

Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !

5 (Medium)Εχθές το βράδυ, δεν με έπιανε ύπνος και άνοιξα την τηλεόραση. Έβαλα ANT1 και εκείνη τη στιγμή έπαιζε μια εκπομπή που ονομάζεται super game.
Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !

Το κουίζ αφορούσε μια απλή αριθμητική παράσταση σαν αυτές που κάναμε στην 1η γυμνασίου…. Πρώτα οι πράξεις εντός της παρένθεσης, μετά οι πολλ/σμοι κλπ….

Επομένως η σωστή απάντηση, που την έδωσαν ορισμένοι τηλεθεατές, ήταν 77. Δεν ήταν όμως η σωστή κατά την παρουσιάστρια και το κοντρόλ !

Στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού το προσφερόμενο ποσό έφτασε τις 4.000 € και κανείς δεν απάντησε σωστά, αναγκάστηκε «στεναχωρημένη» να αποκαλύψει την λύση…

Άνοιξε το φάκελό της και έδειξε το νούμερο 398 !

Γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί αρχιαπατεώνων και κοπρόσκυλων.

Η εταιρία μάλιστα που παράγει αυτό το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται audiotex sa και ανήκει στον όμιλο ANT1.

Μάλιστα αν κανείς πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του google τη λέξη audiotex, βγάζει αυτόματα audiotex απάτη.

Επίσης σε πολλά φόρουμ γίνονται συζητήσεις σχετικά με την απάτη της εν λόγω συμμορίας. Κάποιοι λένε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την audiotex sa αλλά απαντά τηλεφωνητής και τα e-mail δεν παραδίδονται ποτέ.

Νιώθω αηδία πρώτα για τη συμπεριφορά αυτών των αρπακτικών και δεύτερον για την αδιαφορία των εισαγγελέων που θα έπρεπε να τους έχει σφραγίσει την εταιρία.1 (Medium)2 (Medium)3 (Medium)4 (Medium)

Αναγνώστης

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...