Αρχείο

Η Κρατική τηλεόραση της Ρωσίας απειλεί με πυρηνικό όλεθρο τις ΗΠΑ!

Η Κρατική τηλεόραση της Ρωσίας απειλεί με πυρηνικό όλεθρο τις ΗΠΑ!Για πρώτη φορά από τον ψυχρό πόλεμο - Με φόντο το πυρηνικό μανιτάρι ο παρουσιαστής Ντμίτρι Κισέλεφ ανέφερε: «Η Ρωσία είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη»

«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη», δήλωσε την Κυριακή ο κεντρικός παρουσιαστής του ρωσικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 24 Ντμίτρι Κισέλεφ, με φόντο φωτογραφία από πυρηνικό μανιτάρι, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής του "Οι ειδήσεις της εβδομάδας", η οποία εκπέμπει τις θέσεις του Κρεμλίνου για τη διεθνή πολιτική.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JtrCWiPdUcA

Η εκπομπή της Κυριακής είχε ως κεντρικό θέμα την καταδίκη από τις ΗΠΑ του δημοψηφίσματος για την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι Κισέλεφ διορίσθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν επικεφαλής ενός νέου θεσμού ενημέρωσης που περιλαμβάνει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το τηλεοπτικό δίκτυο RT και το ραδιοφωνικό δίκτυο Η Φωνή της Ρωσίας.

Δείγμα της στάσης του είχε δώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του όταν είχε δηλώσει ότι «η αντικειμενικότητα είναι ένας μύθος που θέλουν να μάς επιβάλουν. Η συντακτική πολιτική πρέπει να συνδέεται με την αγάπη για τη Ρωσία».

protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ