Αρχείο

Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ: 1 δις τηλεφωνικές κλήσεις κινητών την ημέρα παρακολουθεί η NSA!

Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.

Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας μέσω Skype σε συνέδριο στο Σικάγο ο  Glen Greenwald της Guardian. Ο δημοσιογράφος που πρώτος αποκάλυψε τα έγγραφα – βόμβα του Σνόουντεν για την δράση της αμερικάνικης υπηρεσίας.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε την ανάπτυξη αυτού του συστήματος ως ένα παγκόσμιο καθεστώς τρόμου που θα οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή.

Αυτό αφιερωμένο στους γελοίους ελληνόφωνους “δημοσιογράφους” που υμνούν τον Σημίτη και τον Παπανδρέου του Αναν ως μεγάλους πολιτικούς, την ώρα που αποκαλούσαν γραφικούς τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Κώστα Καραμανλή όταν κατά την διάρκεια των συνομιλιών για το Ανάν, αντάλασσαν σημειώματα χωρίς να βγάζουν άχνα.

Ο Σνόουντεν βλέπετε, αποκάλυψε με στοιχεία τις παρακολουθησεις των ξένων αποστολών σε όλα τα διεθνή συνέδρια στον πλανήτη από την NSA. Εδώ, ας συνεχίσουμε να βαράμε παλαμάκια στον Στουρνάρα.

πηγη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ