Αρχείο

Αμβλώσεις: Η παγκόσμια κρυφή γενοκτονία

αμβλώσεις-η-παγκόσμια-κρυφή-γενοκτονίαΓνωρίζετε πόσες δολοφονίες αγέννητων παιδιών έχουν γίνει σε ολόκληρο τον κόσμο από τη δεκαετία του 1980 και μετέπειτα; Έχετε αντιληφθεί ότι στις Η.Π.Α λαμβάνει χώρα εδώ και τέσσερις δεκαετίες η μεγαλύτερη «κρυφή» γενοκτονία στην ανθρώπινη ιστορία; Πόσο ακόμη θα κλείνουμε τα μάτια ως άνθρωποι στο έγκλημα των αμβλώσεων που διενεργείται καθημερινά;

Ορισμένα από τα στοιχεία που παραθέτονται, σοκάρουν, και προκαλούν αποτροπιασμό, αλλά θα πρέπει να οδηγήσουν και σε σκληρή αυτοκριτική για την πορεία της ανθρωπότητας

1) Έχουν διενεργηθεί περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο εκτρώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο από την δεκαετία του 1980. Στις Η.Π.Α έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 56 εκατομμύρια εκτρώσεις από το έτος 1973 (σ.σ. pentapostagma.gr – με αρνητική αφετηρία την υπόθεση Roe εναντίον Wade)

2) Εάν αθροιστούν όλες οι μορφές αμβλώσεων, συμπεριλαμβανομένων και όσων πραγματοποιήθηκαν μέσω φαρμάκων – όπως το RU486, τότε για κάθε χρόνο που περνά στις Η.Π.Α δολοφονούνται περισσότερα από 1 εκατομμύριο αγέννητα παιδιά. Επίσης, περίπου το 47 τοις εκατό των γυναικών που υποβάλλονται σε έκτρωση κάθε χρόνο στις Η.Π.Α δηλώνουν ότι είχαν υποβληθεί και στο παρελθόν.

3) Περίπου το ένα-τρίτο όλων των γυναικών στην Αμερική θα έχουν υποβληθεί σε άμβλωση έως ότου φτάσουν στην ηλικία των 45 ετών. Καθημερινά, περισσότερα από 3.000 αγέννητα παιδιά δολοφονούνται στις Η.Π.Α εάν λάβουμε υπόψιν μας όλες τις μορφές/μεθόδους διενέργειας αμβλώσεων.

4) Οι Η.Π.Α σημειώνουν τον υψηλότερο δείκτη αμβλώσεων στον δυτικό κόσμο, ενώ σύμφωνα με αναφορές περίπου το 41 τοις εκατό όλων των κυήσεων στην πόλη της Νέας Υόρκης καταλήγει σε άμβλωση.

5) Περίπου το 18 τοις εκατό όλων των εκτρώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α αφορούν έφηβες.

6) Το 86% όλων των εκτρώσεων γίνονται «χάριν απαλλαγής από τις δυσκολίες της γονεϊκότητας»..

7) Όταν το αγέννητο παιδί είναι 8 εβδομάδων ή και μεγαλύτερο, νιώθει αφόρητους πόνους κατά την έκτρωση.

8) Η ιδρυτής της Planned Parenthood Margaret Singer είχε δηλώσει το εξής (η Planned Parenthood χρηματοδοτείται αφειδώς από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό των Η.Π.Α για να λειτουργεί κλινικές αμβλώσεων, να προπαγανδίζει υπέρ του δικαιώματος στην «επιλογή», και να καταπνίγει τις φωνές όσων αντιστέκονται):

“Το πιο στοργικό πράγμα που μπορεί να κάνει μία οικογένεια σε ένα από τα νεότερα μέλη της/ (σε ένα από τα βρέφη της) είναι να το σκοτώσει”

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 pentapostagma.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ