Αρχείο

Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το διακύβευμα σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι το πεδίο της σύγκρουσης δύο διαφορετικών κόσμων και δύο διαφορετικών νοοτροπιών, θα είναι οι κοινωνικές σχέσεις. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει η ελευθερία μας, ότι τα φληναφήματα του Γιώργου Παπανδρέου περί παγκόσμιας διακυβέρνησης όχι μόνο αθώα δεν είναι, αλλά αντίθετα, είναι τα προεόρτια της απόπειρας επιβολής ενός απάνθρωπου ολοκληρωτισμού, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον επιβληθεί, να καταπολεμηθεί. Γιατί θα είναι τεχνολογικά θεμελιωμένος...

Η κάρτα του πολίτη αποτελεί την απαρχή της συγκέντρωσης των λεπτομερειών που αφορούν στην προσωπική μας ζωή, στο «σύστημα». Όταν θα ξέρουν τα πάντα για εμάς, από το τι τρώμε και τι πίνουμε, τι αγοράζουμε, τι φοράμε, πού πάμε, με ποιον μιλάμε, τι διαβάζουμε, το γενετικό μας κώδικα, θα είναι πολύ εύκολο να μας χειραγωγούν και να μας εκβιάζουν.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και τα περί ασφαλιστικών δικλείδων, εμείς εδώ στην «ΕΩ» τα ακούμε βερεσέ. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;

Όπως όλα δείχνουν, αν ανεχθούμε τη μεθόδευση και δεν αντιδράσουμε και μάλιστα σκληρά, θα καταντήσουμε άβουλα όντα, μαριονέτες, στα χέρια υπερεθνικών συμφερόντων. Ρομποτάκια θέλουν, βιολογικές υπάρξεις... Δεν θα τα έχουν!

Είναι καιρός λοιπόν να στήσουμε τις άμυνές μας. Να βγούμε στο δρόμο, να προβούμε σε ομολογία πίστης, ενάντια στην επέλαση των αντίχριστων.

Να πούμε στο σύστημα των άθεων διεθνιστών του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν θα κάτσουμε να υποδουλωθούμε στα συστήματα πληροφορικής και στους διαχειριστές τους, στους γραφειοκράτες των διεθνών οργανισμών.

Στους ανθρώπους χωρίς ζωή, που επιθυμούν να έχουν κάτοψη στη δική μας. Όχι λοιπόν. Καμία κάτοψη στους ματάκηδες και στους ηδονοβλεψίες της πολιτικής. Καμία γρίλια ανοικτή. Θα φάνε πόρτα και παράθυρο που θα πάει σύννεφο. Θα βλέπουν τον πανύψηλο τοίχο της άρνησής μας.

Όσο για τους δε και νυν «υποψηφίους», οι οποίοι κάποτε κόπτονταν για τα «δικαιώματα» της κάθε μειοψηφίας μικρής ή μεγάλης, σοβαρής ή παρδαλής, τι θα πουν τώρα που πλήττεται το δικό μας δικαίωμα να αρνηθούμε την κάρτα, επικαλούμενοι τα θρησκευτικά μας πιστεύω;

Του Νίκου Χιδίρογλου

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ