Αρχείο

Εξαναγκάζουν του Βραζιλιάνους να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της ‘ομοφοβίας’ και κατήχηση στα σχολεία

Του Marcos / San Paolo Bureau (henrymakow.com)

Η παραπάνω (σοκαριστική) φωτογραφία είναι από το υλικό της κυβέρνησης της Βραζιλίας που θα μοιραστεί σταγυμνάσια όλης της χώρας.

Μια σκιά πλανιέται πάνω από τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη Βραζιλία. Το όνομά της είναι ‘νόμος PLC122’.

Εάν αυτός ο νόμος εγκριθεί, κάθε είδους ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ή ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής, θα υποβάλει το συγγραφέα σεφυλάκιση και βαριά πρόστιμα. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο τα μεγάλα εμπορικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα blogs, τις εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου, ακόμα καιτις ιδιωτικές συνομιλίες. Από τις μέρες του Ναζιστικού Κόμματος και της Μαοϊκής Πολιτιστικής Επανάστασης,δεν έχουμε δει μια τέτοια κατάφωρη προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτό το μέγεθος.

Το ριζοσπαστικό κίνημα αξιοποιεί τη δυναμική που παράγεται από την έγκριση των Αστικών Ενώσεων των ομοφυλόφιλων από το Ανώτατο Δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, σε ένα παράνομο σφετερισμό της λειτουργίας του Κογκρέσου. Ο νόμος δείχνει ασέβεια προς το Σύνταγμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει μόνο από την πλειοψηφία του Κογκρέσου. Τώρα, οι gay ακτιβιστές σχεδιάζουν μια πορεία για το νομοσχέδιο στη Μπραζίλια, η οποία χρηματοδοτείται με χρήματα από τις ΜΚΟ, ώστε να συμπέσει με την Παγκόσμια Αντι-Ομοφοβική Ημέρα, στις 17 Μαΐου.

Μια βαριά εκστρατεία των ΜΜΕ βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και αρκετά χρόνια, όπου μόνο pro-gay ειδήσεις εμφανίζονται στις εφημερίδες. Μια τεράστια εκστρατεία απευαισθητοποίησης του κοινού προωθείται επίσης από το βραζιλιάνικο κανάλι ‘Globo TV’, μέσα από τις σαπουνόπερές του, που παρακολουθούνται από την πλειοψηφία του πληθυσμού. Οι περισσότεροι συγγραφείς σαπουνόπερων είναι είτε ανοιχτά γκέι ή αριστεροί. Έχουν παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ρομαντικά ζευγάρια ομοφυλοφίλων, ιστορίες ομοφυλόφιλων υπό διωγμό και τελικά γκέι γαλλικά φιλιά, με τρόπο που μόνο ως social engineering (κοινωνική μηχανική) μπορεί να περιγραφεί.(Σχ. ΚΟ: Η «κοινωνική μηχανικής αποτελεί ένα είδος μυστικής επιστήμης του χειρισμού του πλήθους, που χρησιμοποιείται από τους «λίγους» που γνωρίζουν τα μυστικά της εκμετάλλευσης και της εξουσίας και έχουν τα μέσα για να την επιβάλλουν στις μάζες. Η κοινωνική μηχανική ονομάζεται και «επιστήμη της εκμετάλλευσης του έμψυχου υλικού», «τέχνη της απάτης», «μυστικά της εξουσίας», «χειρισμός των κατωτέρων», «real politiκ», κ.ά ). Αυτό το μήνα, υπήρχε μια σκηνή σε μία σαπουνόπερα όπου μια κόρη επιπλήττει τον πατέρα της, λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να συλληφθείεπειδή λέει το αφεντικό "fruity" (‘κουνιστός’), «επειδή έρχεται ένας νέος νόμος».

Ένα πρακτικό παράδειγμα μεροληψίας ήταν η ευρεία κάλυψη από τα media της χώρας, της επίθεσης που δέχτηκε ένας γκέι από κάποιον αλήτη, στο Σάο Πάολο. Αν και δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ο επιτιθέμενος γνώριζε ότι το θύμα ήταν ομοφυλόφιλος, και ότι αυτό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα, σε μια επικίνδυνη περιοχή για κάθε άτομο, το θέμα συζητήθηκε για εβδομάδες. Τα περισσότερα εγκλήματα κατά ομοφυλόφιλων ατόμων στη Βραζιλία έχουν διαπραχθεί από τους συντρόφους τους, ή σχετίζονται με τα ναρκωτικά ή την πορνεία, όπως συμβαίνει με τους τραβεστί (συνήθως είναι και τοξικομανείς και πόρνες). Υπάρχει σχεδόν μηδενική πραγματική ομοφοβία στη Βραζιλία. Σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω δει ποτέ ένα γκέι άτομο να είναι θύμα εκφοβισμού.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε δει πολλές επιθέσεις από ομοφυλόφιλους παιδεραστές (βιασμούς και δολοφονίες) σε παιδιά, ακόμα και από εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Αυτές οι περιπτώσεις συχνά παραμελούνται από τα μέσα ενημέρωσης και, όταν δημοσιευθούν, ο δημοσιογράφος δεν γράφει ποτέ τη λέξη ‘ομοφυλόφιλος’.

Ακόμα και αυτή την εβδομάδα, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο σε μια μοντέρνα περιοχή στο Σάο Πάολο έπρεπε να βάλει φρουρούς ασφάλειας μέσα στο μπάνιο, επειδή οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έκαναν σεξ δημοσίως.

Η επόμενη κίνησή τους είναι η προώθηση του «gay kit», μιας σειράς από DVD που παρήχθησαν από την κυβέρνηση, που δείχνουν σαφή γκέι συμπεριφορά σε παιδιά, που πρέπει να δουν οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, προκειμένου να τους δοθεί κίνητρο για ένα ‘γκέι lifestyle’. Στο μέλλον, τίποτα δεν θα είναι αδύνατο. Ιατρικές ειδήσεις, όπως η πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν διπλά ποσοστά καρκίνου, θα πρέπει να λογοκρίνονται. Συντηρητικά blogs και θρησκευτικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια, θα τεθούν εκτός νόμου. Αν απολύσεις έναν τεμπέλη, ανίκανο ομοφυλόφιλο εργαζόμενο, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν δεν προσλάβεις έναν ομοφυλόφιλο θα πηγαίνεις φυλακή. Αν παραθέσεις ένα απόσπασμα από τηνΒίβλο για την ομοφυλοφιλία, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν διαμαρτύρεσαι για δύο άντρες που φιλιούνται και χαϊδεύονται σε ένα εστιατόριο μπροστά στα παιδιά σου, θα πηγαίνεις φυλακή (ο νόμος το λέει συγκεκριμένα έτσι). Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου θα ήταν αρκετό για να με βάλει στη φυλακή. Η κοινωνία θα είναι στο έλεος μιας ειδικής κάστας, με ειδικά προνόμια.

Η κυβέρνηση, βαθιά μπλεγμένη στα εβδομαδιαία σκάνδαλα διαφθοράς της τάξης δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκφράζει την ικανοποίησή της απόσπασης της προσοχής του λαού από τα προβλήματα.

Ο νόμος αυτός θα κάνει το ομοφυλοφιλικό σεξ το πιο ιερό πράγμα στη Βραζιλία. Περισσότερο από το Θεό, περισσότερο από τα παιδιά. Στη χώρα αυτή, έχουμε δει όλα τα είδη των βεβηλώσεων, όπως εικόνες του Χριστού βυθισμένες στα ούρα και ακόμη και έναν ομοφυλόφιλο να βγάζει ένα ροζάριο από το ορθό έντερο του, στις επιχορηγούμενες από το κράτος εκδηλώσεις «τέχνης». Αυτό θεωρείται αυτο-έκφραση.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θεωρούν τη Βραζιλία ως το επόμενο ‘θαύμα του κόσμου’, ιδιαίτερα αφότου οι μαρξιστές ανέλαβαν τη χώρα. (Στην φώτο: ο πρόεδρος Λούλα με την σημαία των ομοφυλόφιλων). Να μην γελιόμαστε. Η Βραζιλία είναι μια από τις πρωτοπόρες χώρες στην πορεία προς τη νέα παγκόσμια τάξη και την ολοκληρωτική καταστροφή των ηθικών και οικογενειακών αξιών, μια θέση που θα κάνει την Βόρεια Κορέα να μοιάζει η γη της ελευθερίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

0

Πτέραρχος Ιατρίδης στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Το F-35 δεν είναι μια οπλική πλατφόρμα που θα αποδώσει μόλις την αγοράσεις-Γιατί κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις Belharra

Γιατί λέει πως "εκπαιδεύουμε τους Τούρκους πιλότους στις τακτικές και τις μεθόδους αντίδρασής μας"-Ειδική ανάλυση για...