Αρχείο

Οι χημειοθεραπείες ευθύνονται για καρκινογενέσεις και μεταστάσεις

Ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αιτία θανάτου στον ανεπτυγμένο κόσμο, αλλά ακόμη βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο όσον αφορά την αντιμετώπιση και τη κατανόηση της επάρατης νόσου.

Η τεράστια αποτυχία των συμβατικών θεραπειών του καρκίνου αντικατοπτρίζουν τη θεμελιώδη παρανόηση της πραγματικής φύσης του σύγχρονου ‘εχθρού’ για την υγεία μας.

Πρώτον, η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία αποτελούν στην ουσία καρκινογόνες θεραπεία. Η μοναδική δικαιολογία για τη χρήση τους, είναι στην πραγματικότητα, ότι είναι πολύ αποτελεσματικές θεραπείες για την πρόκληση ζημιάς στο DNA των κυττάρων – με την ελπίδα ότι τα καρκινικά κύτταρα θα είναι πιο ευάλωτα σε αυτές τις ζημιές από ότι τα υγιή κύτταρα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν γίνεται πάντα πράξη. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ‘παράπλευρες απώλειες’ για τον οργανισμό μέσω της ίδιας της θεραπείας είναι αναπόφευκτες. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μιλάμε απλώς για πιθανότητας ζημιάς στον οργανισμό μέσω της θεραπείας, αλλά για το βαθμό που θα επιδράσουν οι παρενέργειες της θεραπείας.

Έτσι έχουμε να κάνουμε με μία απόφαση σχετικά με τον επιτρεπόμενο βαθμό ζημιών στον ίδιο τον οργανισμό μέσω των θεραπειών της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας....

Οι ζημιές στο ανθρώπινο DNA, ή γονιδιοτοξικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας αποτελούν πολυ πιθανές αιτίες κακοήθειας και μεταστάσεων..

Κατά αυτόν τον τρόπο, είναι απολύτως παράλογο ότι τα πρότυπα της φροντίδας του καρκίνου στις ημέρες μας βασίζονται στη χρησιμοποίηση γονιδιοτοξικών στελεχών αντί για τη χρησιμοποίηση ουσιών οι οποίες είναι ικανές να προκαλούν επιλεκτικές ζημιές στα καρκινικά κύτταρα αφήνοντας ανέπαφα τα υγιή κύτταρα – θεραπεία που είναι γνωστή και ως επιλεκτική κυτταροτοξικότητα.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό συστατικών στοιχείων πολλών φρούτων όπως η γραβιόλα – ενώ είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι έρευνες που έψαξε το pentapostagma.gr υποδεικνύουν ότι ορισμένα παράγωγα των φρούτων μπορεί να είναι έως και 10.000 φορές αποτελεσματικότερα στο να νεκρώσουν συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα από ότι με τη θεραπεία με αδριαμυκίνη.

Το αντικαρκινικό φάρμακα, tamoxifen, για παράδειγμα έχει ταξινομηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία ώς ένα ανθρώπινο καρκινογόνο, και έχει τεκμηριωθεί ότι προκαλεί καταστροφικές παρενέργειες για τον οργανισμό (παραπάνω από είκοσι σοβαρότατες παρενέργειες) αλλά χρησιμοποιείται ακόμη ως η πρωταρχική θεραπεία για συγκεκριμένους τύπους καρκίνου του μαστού!!

Εδώ στο pentapostagma.gr πιστεύουμε ότι η κατανόηση και η θεραπεία του καρκίνου καθυστερείται σκοπίμως ή αποκρύπτεται επιμελώς, ώστε οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες να συνεχίσουν να αποκομίζουν τεράστια έσοδα σε βάρος των εκατομμυρίων ασθενών....

pentapostagma.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ