Αρχείο

«Έρχονται» τρομερά ρωσικά όπλα για την Αίγυπτο ενώ ο Αλ Σίσι συγκλονίζει με την ομιλία του για τα Χριστούγεννα!! (BINTEO)

Η ρωσική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζεται για την παράδοση τρομερών ηλεκτρονικών συστημάτων στον αιγυπτιακό στρατό σε χρόνους ρεκόρ, αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία της.

Την ίδια στιγμή όμως ο Αιγύπτιος Πρόεδρος  Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι   σε μια ομιλία  του σε πάνω από 300 εκπροσώπους πολιτικών και θρησκευτικών αρχών στο Κάιρο,  μίλησε για τον σεβασμό σε όλες τις θρησκείες της χώρας, και το χριστιανισμό.

Μάλιστα χαιρέτησε τους χριστιανούς για την εορτή των Χριστουγέννων , τονίζοντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ότι ο Θεός είναι για όλους τους ανθρώπους,  ανεξαρτήτου θρησκείας.

Ο ίδιος ο Αλ Σίσι τόνισε ότι κανένας άνθρωπος  ότι θρήσκευμα και εάν ακολουθεί δεν πρέπει να το επιβάλει στον άλλον, με «οποιοδήποτε τρόπο».

Οι Χριστιανοί, είπε ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της χώρας είναι όλοι Αιγύπτιοι πολίτες. Πραγματικά η ομιλία του είναι μία « σφαλιάρα» στην νέα τάξη πραγμάτων και στα άνομα σχέδια της, στην ταλαιπωρημένη χώρα.

Επειδή όμως καλά είναι τα λόγια , αλλά τα έργα  είναι ακόμη καλύτερα,  ο Αιγύπτιος Στρατάρχης και Πρόεδρος της χώρας, προετοιμάζεται εντατικά  διότι η χώρα  του κατέχει το μεγαλύτερο κοίτασμα υδρογονανθράκων στην Μεσόγειο.

Ο Αλ Σίσι έδωσε « παραγγελία» στον Βλαδίμηρο  να του στείλει, σύγχρονα  φορητά ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου , τα οποία αλλάζουν εντελώς την γνώση που είχαμε για τον σύγχρονο πόλεμο , σύμφωνα με τον αιγυπτιακό τύπο  .

Τα συστήματα αυτά έχουν  σχεδιαστεί για την προστασία των αεροσκαφών  και ελικοπτέρων,  από βλήματα  συστημάτων αεράμυνας και αντιαεροπορικό πυροβολικό. Το αμυντικό σύστημα αυτού του τύπου είναι εγκατεστημένα σε ελικόπτερα  Ka-52, Mi-28 και Mi-26, αλλά και σε πολεμικά και πολιτικά αεροσκάφη.!!

Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου και παρεμβολών onboard defense system (ODS) περιλαμβάνει μια συσκευή ελέγχου, σταθμό  προειδοποίησης, ραντάρ,  δέκτη, και συσκευή λέιζερ.

Το σύστημα  αυτό επιτρέπει την αυτόματη ανίχνευση ενός πυραύλου ο οποίος εκτοξεύτηκε κατά του αεροσκάφους ή του ελικοπτέρου,  αποστέλλοντας  παράλληλα  ηλεκτρομαγνητικά παθητικά ή ενεργητικά σήματα , με σκοπό να διαταράξει το σύστημα στόχευσης και τέλος να αλλάξει την τροχιά του πυραύλου.

Το σύστημα ODS μπορεί να βρίσκεται μέσα σε ένα άτρακτο του αεροσκάφους ή ως εξωτερική μονάδα σε  ελικόπτερα και αεροσκάφη.

Το τρομερό πραγματικά όπλο παράγεται από  την εταιρεία Kret, την  μεγαλύτερη εταιρεία ραδιο-ηλεκτρονικών της Ρωσίας, η οποία ιδρύθηκε το 2009.

Με αυτά τα συστήματα η αιγυπτιακή αεροπορία θα κάνει «πάρτυ» εναντίον των τζιχαντιστών στην χώρα,  αλλά και ενδεχομένως σε επιχειρήσεις στην Λιβύη , στην οποία ετοιμάζεται να επέμβει  στρατιωτικά η Μόσχα.

https://youtu.be/ximPwPYOLL0&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...