Αρχείο

CIA: Αναβίωση της Βαλκανικής συμμαχίας λόγω της εμφάνισης της «Μεγάλης Αλβανίας» και τρίτος βαλκανικός πόλεμος!

Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία και πΓΔΜ θα  δημιουργήσουν «ορθόδοξο  τόξο  »  λόγω της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας»

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Αναβίωση της  βαλκανικής συμμαχίας  του 1912-13 «βλέπουν» οι Αμερικανοί αναλυτές της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, μέσα από εμπεριστατωμένη, αιτιολογημένη, λεπτομερή έκθεση του τμήματος «Βαλκανίων», για την υπό διαμόρφωση κατάσταση.

Η αναβίωση των «συμμάχων»  των βαλκανικών πολέμων θα λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία. Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης  της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία , αναφέρει το σκοπιανό κανάλι  sitel  .

Σε αυτήν την έκθεση αναφέρεται  ειδικά για την Ελλάδα και την κόντρα της με την ΠΓΔΜ σχετικά με την  ονομασία , ότι η  κοινή ορθόδοξη θρησκεία θα «συγκολλήσει» τα απαραίτητα «κομμάτια» από τις δύο χώρες,  παραβλέποντας έστω και  για λίγο την σοβαρή διαφωνία μπροστά στον κοινό κίνδυνο που ονομάζεται «Μεγάλη Αλβανία»,  από την οποία κινδυνεύουν όλοι.

Η ορθόδοξη θρησκεία αποτελεί λοιπόν την " συγκολλητική κόλλα" που ενώνει λαούς ολόκληρους  για την αντιμετώπιση του κοινού κινδύνου.

uck_kaempfer

Σύμφωνα με το σκοπιανό κανάλι Sitel λοιπόν,   Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία, πΓΔΜ θα αναβιώσουν το «Ορθόδοξο τόξο»,  κατά  του σχεδίου των ΗΠΑ και της Τουρκίας που αφορά την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», που περιλαμβάνει εδαφικά  κομμάτια  της ΠΓΔΜ (Δυτικό τμήμα) , της Ελλάδος( Ήπειρος). του Μαυροβουνίου,  του Κοσόβου και της νότιας Σερβίας ( Πρέσεβο).

Το κανάλι τόνισε ότι , εάν  οι ΗΠΑ συνεχίσουν ( που συνεχίζουν) την πολιτική της πλήρους στήριξης προς τους  Αλβανούς μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κουμάνοβο,  και η ΕΕ ( Γερμανία)  εξακολουθεί να "σιωπά" σχετικά με το σχέδιο της δημιουργίας της αποκαλούμενης « Μεγάλης Αλβανίας», αυτό θα  οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αναβίωση της ορθόδοξης ένωσης μεταξύ της Σερβίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ , καθώς και  σε έναν τρίτο βαλκανικό πόλεμο.!!!!

Αυτό αναφέρει  η έκθεση της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) για την κατάσταση στην περιοχή, αναφέρει η σκοπιανή τηλεόραση Sitel .

Σύμφωνα με την έκθεση, η μαζική στήριξη της Ουάσινγκτον προς τους Αλβανούς θα κινητοποιήσει τις βαλκανικές χώρες να επιταχύνουν τις κινήσεις για να έρθουν πολύ πιο κοντά και προς την Ρωσία και, ως εκ τούτου απαιτείται μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση. Η Ρωσία με το Πατριαρχείο Μόσχας θεωρούν οι Αμερικανοί,  ότι ασκούν μεγάλη  επιρροή στην περιοχή των Βαλκανίων.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό για την Σερβία, την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ η   δημιουργία ενός «Ορθοδόξου τόξου», το οποίο θα έχει  ως «βέλος» του  την ρωσική ομοσπονδία .

Σύμφωνα με αναλυτές , η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Αρωγός» σε αυτό το σενάριο είναι η Άγκυρα η οποία « σπονσονάρει» την εκάστοτε αλβανική κυβέρνηση και κοινωνία τόσο στο πολιτικό και στρατιωτικό τομέα , όσο και στο θρησκευτικό. Η Άγκυρα επιδιώκει την δημιουργία ενός μουσουλμανικού άξονα με την συμμέτοχη της Αλβανίας, της Βοσνίας,  του δυτικού μέρους της ΠΓΔΜ, μέρους του Μαυροβουνίου , με σκοπό  να ξαναεπιστρέψει στα Βαλκάνια μετά από 100 χρόνια .

 

https://youtu.be/idUbwjPBeI8&w=700

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ