Αρχείο

Ξεκίνησαν τα «χουβαρνταλίκια» από το Ζ.Κ. Γιούνκερ με την χορήγηση στην Ελλάδα 35 δις. ευρώ μέχρι το 2020!

«Μία στο καρφί και μία στο πέταλο»  που λέει και η  παροιμία, μας συμπεριφέρονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Αφού μας παρουσίασαν πρώτα την « λίστα του Σίντλερ» από υποχρεώσεις και μέτρα που θα βουλιάξουν την ήδη αδύναμη ελληνική οικονομία, στην συνέχεια μας υπόσχονται  πολλά δις ευρώ ως αντάλλαγμα.    

«Η Ελλάδα μπορεί να πάρει ένα σημαντικό ποσό, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει το πρόγραμμα που θα επιτρέπει στους Έλληνες φίλους  μας να κυριαρχήσουν με  αυτά τα «εργαλεία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, χειριζόμενος με καταπληκτική μαεστρία τις λέξεις , σαν να επρόκειτο  για «πυραύλους μέσου βεληνεκούς» προς  την χώρα μας.

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει  οικονομική βοήθεια 35 δις. ευρώ, μέχρι το 2020», δήλωσε σήμερα  Πέμπτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον Juncker, μιλώντας  στα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών δήλωσε ότι,  θα ήθελε να δεί την οικονομική ανάπτυξη να επιστρέφει  στην Ελλάδα. «Θα ήθελα επίσης να δω την ελληνική κυβέρνηση και το   ελληνικό  Δημόσιο να δύναται  να χρησιμοποιεί τα ποσά αυτά,  με ορθολογικό τρόπο προς το συμφέρον της χώρας»,  κατέληξε ο ίδιος.

Σε ανάλυση  από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr ,  λόγω  των καταιγιστικών εξελίξεων στο ζήτημα της χώρας μας, υπάρχει καταρχήν ένα μεγάλο « ψέμα» από την πλευρά των δανειστών. «Οποιαδήποτε» εξέλιξη επέλθει επί του ζητήματος αυτού, θα επηρεάσει αστραπιαία τα χρηματιστήρια  όλου του κόσμου , και κατά συνέπεια όλες τις μεγάλες οικονομίες του πλανήτη. Αυτό αποδείχθηκε χθες στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου. Για αυτό και ο Λευκός Οίκος ασχολείται επισταμένα με το ελληνικό ζήτημα.

Η Ρωσία και η Κίνα αναμένουν « με τις μηχανές αναμμένες» , σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, για να εισέλθουν στο « παιχνίδι» . Αντικειμενικός σκοπός, Ρώσων και Κινέζων είναι τα  Λιμάνια ,  τα αεροδρόμια, καθώς και η  ΤΡΕΝΟΣΕ. Μάλιστα τόσο σίγουροι ήταν οι Ρώσοι για την στάση των αδηφάγων « Ευρωπαίων», που σε  μεγάλο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων όπως είναι το RIA Novosti, «τοποθέτησαν»  εδώ και μεγάλο διάστημα , στήλη με την ένδειξη» Ελλάδα». Εκεί καταγράφονται καθημερινά όλες οι εξελίξεις στην χώρα μας . Για καμία άλλη χώρα , ούτε και για την ανατολική Ουκρανία δεν υπάρχει συγκεκριμένη στήλη!!

Αναμένουν « εξελίξεις», οι Ρώσοι οι οποίοι «γνωρίζουν πολύ καλά» το σκεπτικό των Βρυξελλών, αλλά και των ηγετών των  μεγάλων χωρών της ΕΕ,  τους οποίους διακατέχει ο ιός της «πλεονεξίας» και του πλιάτσικου.  Βάρβαροι ήταν στο παρελθόν  οι Τεύτονες Γερμανοί , όσο και οι Γάλλοι , αλλά και άλλοι λαοί , και  αυτό το αποδεικνύουν σε κάθε περίπτωση.  Ότι και να γίνει στο τέλος όμως, η Ελλάς θα συνεχίσει  την " πορεία" της  στην αιωνιότητα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ