Αρχείο

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Έχουν στόχο να ισλαμοποιήσουν την χώρα» (VIDEO)ROMFEA.GR | Στην εκπομπή "Ερασιτεχνικά και Εκκλησιαστικά" του Alpha Radio 9,89 μίλησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος σχολιάσε με καυστικό τρόπο τα περί δημιουργίας τεμένους.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους Γιώργο Ρουμελιώτη και Αιμίλιο Πολυγένη να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, μεταξύ άλλων τόνισε: "Νομίζω ότι και οι δύο έχουν αστοχήσει με τις δηλώσεις αυτές, διότι αυτοαναιρούνται και ειδικά ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, ο οποίος παρ' όλα αυτά είναι αξιόλογος άνθρωπος."

"Αυτό που αποκρύπτεται είναι το γεγονός ότι ο νόμος που προσπαθεί να ψηφίσει η ελληνική κυβέρνηση, είναι τελείως αντισυνταγματικός και παραβιάζονται οι αρχές της ισότητας", πρόσθεσε ο κ. Σεραφείμ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο δυναμικός Ιεράρχης ανέφερε: "Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να εξυπηρετηθεί η θρησκευτική λατρεία, αλλά να ισλαμοποιηθεί το Λεκανοπέδιο και αργότερα ολόκληρη η χώρα".

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ:

http://www.youtube.com/embed/4M2Ygni-fPg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ