Απόψεις

Παγκοσμιοποίηση και εκκοσμίκευση της πίστης

Στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η ένταξη όλου του κόσμου σ' ένα διεθνές-κοινό σύστημα,οικονομικό,πολιτικό,πολιτιστικό-πολυπολιτισμικό.Βρισκόμαστε στην απαρχή μεγάλων αλλαγών,καθώς οδηγούμαστε στην υιοθέτηση ενός και μοναδικού τρόπου ζωής,του δυτικού τρόπου,ξεχνώντας αργά αλλά σταθερά τις αρχές και τις αξίες που μας συνόδευσαν για χιλιάδες χρόνια.

Απεμπολούμε το περελθόν,τα πιστεύω μας,τα ήθη και έθιμά μας και γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως ως προς το νέο τρόπο ζωής που ακολουθούμε.

Όλοι γινόμαστε ένα ,χωρίς καμία διαφοροποίηση.Αυτό άλλωστε επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων που ασκεί ουσιαστικά την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Έτσι-αφού έχουμε φτάσει στην πλήρη αλλοτρίωση και στην διάλυση κάθε έννοιας που σχετίζεται με τις αρχές,τις παραδόσεις μας και τα πιστεύω μας-έρχονται όλοι αυτοί ,οι δήθεν προοδευτικοί,να διαλύσουν κάθε''εμμονή'' μας ,με την ορθόδοξη πίστη μας.Λες και η πίστη είναι αυτή που ευθύνεται για όλα αυτά τα δεινά;

Σκοπός τους λοιπόν είναι η εκκοσμίκευση της θρησκείας,μιας και γνωρίζουν καλά ότι κάτι τέτοιο σημαίνει και την διάλυσή της.Γιατί εκκοσμίκευση σημαίνει ότι η θρησκεία ακολουθεί τα θέλω και τις επιθυμίες του ανθρώπου και απομακρύνεται σταδιακά από την πνευματικότητα.

Έτσι φτάσαμε να ομιλούμε για άρση του άβατου του Αγίου Όρους,για συννένωση όλων των εκκλησιών σε μία και μόνη(καθοδηγούμενη)παγκόσμια θρησκεία.Γνωρίζουν πολύ καλά όσοι προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση ότι η διάλυση κάθε έννοιας της πίστης ,θα ελευθερώσει το δρόμο για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Γιατί στην ''σύγχρονη''παγκοσμιοποιημένη κοινωνία δε χωρούν ούτε έχουν θέση η διαφορετικότητα,οι αρχές και τα πιστεύω.

Άν λοιπόν ο σύγχρονος αυτός τρόπος ζωής μας χαρίζει την ευτυχία ..ας τον ακολουθήσουμε.

 anemo-milos

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ