Κοινωνία

Κακαβιά: Αστυνομία και Frontex βρήκαν κλεμμένα πολυτελή οχήματα (εικόνα)

Πέντε κλεμμένα οχήματα εκ των οποίων τα τέσσερα πολυτελή εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στην Κακαβιά, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί η Αλβανική Αστυνομία μαζί με δυνάμεις της Frontex που βρίσκονται τις ημέρες αυτές σε όλες τις διαβάσεις.

Τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια των ελέγχων εισόδου στην Αλβανία και τα τρία κατά την έξοδο από την χώρα. Πέντε είναι και οι δράστες που κατηγορούνται για εμπορία οχημάτων, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας πολίτης, όπως ανακοίνωσε η Αλβανική Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel είχε κλαπεί στη Γερμανία. Το δεύτερο μάρκας Mercedes είχε ελληνικές πινακίδες και διαπιστώθηκε ότι είχαν παραποιηθεί οι αριθμοί πλαισίου.

Κλεμμένο στην Ελλάδα διαπιστώθηκε ότι ήταν το τρίτο όχημα, μάρκας Volkswagen όπως και ένα BMW το οποίο οδηγούσε κάτοικος Αθηνών.

Το πέμπτο αυτοκίνητο έφερε αλβανικές πινακίδες και είχαν παραποιηθεί τα στοιχεία της μηχανής του.

Η Αλβανική αστυνομία σε συνεργασία με την Frontex έχει ενισχύσει τους ελέγχους σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς όπου τις μέρες αυτές η κίνηση είναι αυξημένη.

Ενδεικτικό είναι ότι το τελευταίο 24ωρο από την Κακαβιά διακινήθηκαν 9.760 πολίτες εκ των οποίων οι 3.900 εισήλθαν στη χώρα και οι 5.890 κινήθηκαν προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...