Κύπρος

Θρίλερ στη Λάρνακα: Η θάλασσα ξεβράζει οστά - Βίντεο

Ένα εφιαλτικό περιστατικό έλαβε χώρα σε παραλία στη Λάρνακα, όταν ξεβράστηκαν από τη θάλασσα, οστά!

Ενώπιον μακάβριου ευρήματος βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες λουόμενοι στη θαλάσσια περιοχή Περβολιών, στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, σε δύο περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, βγήκαν στην επιφάνεια της θάλασσας οστά, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ανήκουν σε άνθρωπο ή ανθρώπους όπως αναφέρει το sigmalive.

Πιο συγκεκριμένα, στις 27/12/2019 καθώς και στις 5/1/2020 στη θαλάσσια περιοχή των Περβολιών εντοπίστηκαν οστά και κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας. Κατόπιν των πρώτων εξετάσεων από ανθρωπολόγο, φαίνεται εκ πρώτης όψεως τα συγκεκριμένα οστά να είναι ανθρώπινα.

Νεότερα αναμένονται κατόπιν και των εξειδικευμένων εξετάσεων.

Μιλώντας νωρίτερα στην Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Περβολιών Κώστας Τίγγης ανέφερε ότι «ως κοινοτάρχης δεν έχω καμία ενημέρωση επίσημα, αλλά ενημερώθηκα από άτομα που βρίσκονται στη θάλασσα και εργάζονται εκεί. Μας είπαν ότι βρέθηκαν ανθρωπινά οστά και τα μάζεψαν οι ειδικοί».

Όπως είπε ο κ.Τίγγης «θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις DNA γιατί φαίνεται να είναι παλιά οστά. Θα ζητήσουμε επίσης να ενημερωθούμε περί τίνος πρόκειται γιατί μας ενδιαφέρει το θέμα. Υπήρχαν και πρόσωπα που εξαφανίστηκαν και δολοφονήθηκαν στη περιοχή κατά το παρελθόν, όπως Τουρκοκύπριοι κατά την περίοδο 1958-1960, όμως αυτό είναι μόνο ένα σενάριο, αφού πρώτα θα πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις».

Φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν οι επιστημονικές εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

https://youtu.be/IPrFhZcCtSs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ