Κόσμος

Χορεύτρια σε γάμο σταμάτησε να χορεύει και την πυροβόλησαν στο κεφάλι (σκληρό βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί στους χρήστες του Διαδικτύου το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και παρουσιάζει μια επαγγελματία χορεύτρια σε γάμο στην Ινδία να «τρώει » σφαίρα στο πρόσωπο από καλεσμένο και να σωριάζεται στο πάτωμα, επειδή σταμάτησε να χορεύει.

Το τρομακτικό βίντεο συνέβη σε γάμο στην πολιτεία Ούταρ Πραντές στην Ινδία, 239 χλμ από την πόλη Λάκναου και καταγράφηκε σε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Παρουσιάζει μια χορεύτρια να δέχεται πυροβολισμό στο σαγόνι και να σωριάζεται σοβαρά τραυματισμένη στην πίστα σε γάμο, όπου την είχαν προσλάβει για να χορέψει στη γαμήλια δεξίωση.

Συγκεκριμένα, στο κλιπ ακούγεται ένας πιθανόν μεθυσμένος άντρας να διατάζει ένα νεαρό κορίτσι να χορέψει στην πίστα, παρά το γεγονός ότι τα ηχεία είχαν πρόβλημα και η μουσική είχε σταματήσει.

Μια άλλη αντρική φωνή ακούγεται να φωνάζει σε έναν άντρα με το όνομα «Σουντίρ» να πυροβολήσει, επειδή τα τραγούδια σταμάτησαν να παίζουν.

Οι χρήστες του Διαδικτύου που είδαν το τραγικό βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο χαρακτήρισαν το γεγονός ως σοκαριστικό, επικίνδυνο και εξαιρετικά λυπηρό.

Το θύμα, της οποίας η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο της Κανπούρ, ενώ έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα για το συμβάν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης δεν έχει ταυτοποιηθεί.

https://twitter.com/alok_pandey/status/1202834197565460481

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ